– Nå blir det tur til Old Trafford

Det meste må vike når United inntar TV-skjermen, men nå kan Cecilie Nordhagen fra Trysil se frem til å følge Ole Gunnar Solskjærs gutter ringside.

Cecilie ble nemlig trukket ut som vinner av hovedpremien i Supporterklubbens julekalender som var en hotellpakke for to personer til en valgfri United-kamp.

Den lykkelige vinneren er foreløpig usikker på om hun kommer til å dra denne sesongen eller neste, men sier hun gleder seg til å se United live igjen.

– Glemmer aldri 8-2 mot Arsenal

Alle United-fans har sine egne historier om hvorfor akkurat «de røde djevlene» ble favorittklubben. Cecilie er naturligvis ikke noe unntak, men det var verken managere eller noen stjernespillere som fikk Trysil-jenta hekta på United.

– Jeg falt for logoen, ler hun.

– Jeg synes rett og slett den var utrolig stilig, og var solgt der og da. I dag ser jeg de fleste kampene på TV, og når United er i aksjon må andre ting vike. Jeg har vært på kamp på Old Trafford to ganger tidligere mot Fulham og Bolton, og det er stas å komme til Manchester. Jeg kommer til å ta med en venninne på turen, røper Cecilie.

HVEM KAN VEL GLEMME DENNE?: United slo Arsenal 8-2 i en av de mest overbevisende kampene på Old Trafford i Premier League.

Av de mange minnerike kampene hun har sett er det særlig én som skiller seg ut for Cecilie.

– 8-2-seieren mot Arsenal er en kamp jeg aldri glemmer. Det kommer nok også til å ta en god stund før 3-1-seieren mot PSG i vår forsvinner fra hukommelsen. Det var et vanvittig drama, forklarer Cecilie.

– Trenger forsterkninger

United var variert veldig i prestasjonene denne sesongen, men Cecilie mener det ikke er unaturlig med det unge mannskapet som Ole Gunnar Solskjær har mønstret.

– Ja det har vært litt opp og ned til tider, men Ole trenger tid til å sette sitt lag. Han har også vært uheldig med skader, sier hun og sikter særlig til Paul Pogbas lange skadeavbrekk.

IKKE NOK: Cecilie Nordhagen mener United trenger å hente forsterkninger i januar selv om Paul Pogba nærmer seg comeback etter skaden.

– Men selv om han snart returnerer trenger vi forsterkninger på midtbanen allerede i januar, sier hun.

Supporterklubben serverte ferske spørsmål hver dag gjennom hele desember , fikk inn knappe 13.000 svar og premierte dagsvinnerne med gavekort i nettbutikken vår.

Alle med minst 15 riktige besvarelser var med i trekningen av hovedpremien som var en hotellpakke til en United-kamp på Old Trafford.

Av de knappe 13.000 besvarelsene vi mottok var snaue 8400 svar korrekte. Cecilie scoret litt bedre enn gjennomsnittet, og synes spørsmålene var hakket enklere i 2019 enn året før.

Frank Haugen, Ole-Kristian Øvrelid og Rune Lindtveit klarte kunststykket å svare riktig på samtlige spørsmål og får hver sin United-quizbok fra Supporterklubben som bonus for sine kunnskaper om United.