– Mye press på skuldrene hans

X-Red Roy Carroll tror allikevel United har gjort det rette med å gå for David de Gea.

Overgangen er ikke offisiell enda, men David de Gea bekreftet tidligere i dag på sin Twitter-konto at han er i Manchester for å se på tilbudet fra United. Mye tyder på at det kun er snakk om dager før 20-åringen kan kalle seg Rød djevel.

Der må han ta over etter en av de største målvaktene i United-historien: Edwin van der Sar. Den byrden hadde også Carroll da han kom til klubben i 2001 – først som reservekeeper, siden som førstekeeper. Nordiren var en av dem som aldri klarte å fylle hanskene etter Peter Schmeichel, og nå advarer han De Gea mot presset som venter han i England.

– Edwin van der Sar har gjort det strålende for Manchester United de siste årene, og denne unge keeperen kommer til verdens største klubb – han har mye press på skuldrene sine, forteller Carroll til talkSPORT.

– Manchester United er den typen klubb som vil vinne ethvert trofé, og det gir et stort press å spille for United.

De Gea har en prislapp på rundt £18 millioner, noe som vil gjøre han til verdens nest dyreste keeper (etter Gianluigi Buffon). Carroll har full tiltro til Fergies avgjørelse i denne saken.

– Det er mye penger for en 20 år gammel keeper, men Sir Alex Ferguson vet hva han gjør. De siste par årene har De Gea bevist hvor god han er i den spanske ligaen. Han har spilt mange kamper der, og også vært med i U21-EM.

– Jeg tror Sir Alex har hatt han i kikkerten en stund og jeg ser fram til å se han i Premier League.