– Nå eller aldri for De Gea

VIDEO: Vi diskuterte blant annet ryktene rundt David de Gea før kvartfinalen mot Anderlecht.

Supporterklubbens Bjarte Valen er på plass på Old Trafford når Manchester United tar imot Anderlecht i returoppgjøret av kvartfinalen i Europa League torsdag kveld, akkurat som han var i den første kvartfinalen i Belgia.

I videoklippet ovenfor forteller Valen om hvordan det unødvendige baklengsmålet i Brussel irriterte både manager og spillere.

– Det var helt åpenbart at det irriterte Mourinho veldig på pressekonferansen etterpå. Han virket litt småsur og småmutt.

– Jeg tror stemningen hadde vært helt annerledes dersom United hadde vunnet den kampen 1-0 eller 2-0. Spillerne hadde vært mer avslappet og snakket litt med journalistene. Det var helt tydelig at det ikke bare var Mourinho, men også spillerne som var irritert over det som skjedde der, forteller Valen, som likevel tror United vil ta seg til semifinalen.

– Det er fremdeles en liten jobb å gjøre, selv om de fleste regner med at dette kommer til å gå greit. 

Vi snakker også om ferske United-nyheter, som at David de Gea kobles til Real Madrid i en overgang verdt 60 millioner pund.

– Personlig tror jeg vi har begynt å se de innledende stegene i en lang drakamp mellom United og Real Madrid, sier Valen.

– Det er litt nå eller aldri hvis han skal tilbake til Madrid. Han ser kanskje at dette Real Madrid-laget snart må bygges på nytt igjen. Tror han at han kan vinne Champions League der i løpet av de neste to-tre sesongene er kanskje mulighetene der for at han lar seg friste av en retur.