Mourinho: – Vi trenger mer

Mourinho legger mer press på Ed Woodward etter nattas seier mot City.

– En konkurranspreget treningsøkt, sa Jose Mourinho før nattas kamp mot City.

– En bra treningsøkt. Jeg er veldig fornøyd, sa han ganske så avmålt etterpå.

– City har selvsagt et bedre lag og bedre spillere enn MLS-lagene vi møtte. Det krevde mer fra oss, mer intensitet og konsentrasjon, mer kvalitet defensivt og når vi har ballen, så en fantastisk treningsøkt for oss.

Se Uniteds kampfakta her.

Han lovet før kampen at han ikke kom til å juble for scoring eller gråte for baklengs. Heldigvis ble det ikke baklengs, samtidig som Romelu Lukaku og Marcus Rashford scoret hvert sitt mål.

– Lukaku viste også at han er en lagspiller, som er flink til å holde på ballen feilvendt, noe som hjelper oss til å komme ut av pressede perioder eller i å holde ballen på motstanderens halvdel. Folk ser ekstra på mål og sjanser, men jeg har et annet perspektiv.

– Det var også godt å se Lukaku og Marcus spille sammen.

Totalt sett så United ganske så ok ut med tanke på at vi fortsatt er noen uker unna ligastarten og Supercup-finalen.

– Nå har vi spilte tre treningskamper, og forsøkt ut tre ulike systemer. I dag spilte vi med en 10er, så vi arbeider – vi utvikler laget videre.

– Trenger en spiller til her

– Men vi trenger mer. Jeg skjønner at markedet er vanskelig, men vi trenger minst en spiller til og det så raskt som mulig.- Se på Lindelöf og se på Lukaku – hvordan de allerede tilpasser seg sine nye lagkamerater. Se på andre lag, som for eksempel West Ham, som får tak i viktige spillere.

– Jeg vet imidlertid ikke når vi får på plass det tredje sommerkjøpet vårt. Jeg skulle likevel ønske at den tredje spilleren var her. Jeg gråter ikke etter to, men én.

Uttalelsen legger likevel press på Ed Woodward som er i Europa nå nettopp for å gjøre den jobben Mourinho krever – å skaffe nye spillere.

– Jeg må imidlertid takke Ed for at han fikk tak i Lukaku og Lindelöf før denne turneen. De blir to veldig viktige spillere for oss.

To backfirere…

Mourinho sa også at han kom til å komponere laget defensivt på samme måte mot Real Madrid søndag kveld skandinavisk tid.

– Nå byttet vi keeper og backfirer i pausen, men Antonio Valencia spilte litt mindre siden han ikke fikk spille så mye sist. Det blir på samme måte mot Real – altså at vi bytter keeper og backfirer helt. Da blir det ny partner for Lindelöf og Bailly.

Ansvarlig redaktør Dag Langerød om kampen:

Ansvarlig redaktør om City – United 0-2

– Dette var bra og spennende med tanke på sesongen vi står foran, sier ansvarlig redaktør etter nattas seier mot Manchester City. Se hans umiddelbare oppsummering her.

Posted by Manchester United Supporters Club Scandinavia on Thursday, July 20, 2017