Mourinho til Martial: – Nå skjønner du hva jeg krevde av deg

I forbindelse med lanseringen av en ny Mourinho-film forteller Anthony Martial om sitt forhold til den portugisiske manageren.

Som en hyllest av José Mourinho produserer den franske TV-kanalen RMC en film om 57-åringen med premiere på torsdag.

I et klipp fra filmen deler Martial sine erfaringer med den tidligere United-manageren. Franskmannen avslører at Mourinho tidlig kritiserte ham foran resten av laget, noe som tente en gnist.

– Det stemmer at jeg hadde foretrukket at han hadde sagt det til meg på tomannshånd. Det er ingen grunn til å ta det foran alle. Men etter det ville jeg definitivt bevise at han tok feil. Han lot meg ikke starte de første kampene, men jeg scoret hver gang jeg kom inn, sier Martial i klippet, ifølge Sport Witness.

Historien byr imidlertid på en logisk brist, all den tid Martial startet de fire første kampene under Mourinho i 2016 og bare scoret ett mål som innbytter den sesongen.

I 2017/18-sesongen hadde han imidlertid fem scoringer etter innhopp før han var fast på laget. Dermed kan det være at Martial snakker om sesong nummer to med Mourinho.

Portugiseren kom uansett med følgende melding til Martial da det løsnet foran mål:

– Nå skjønner du hva jeg krevde av deg.

Martial konkluderer med at grepet fungerte.

– Det går inn på deg. Du ønsker bare å vise ham at du fortjener å være på banen, sier franskmannen.

FANT TONEN: Det tok sin tid, men Anthony Martial leverte gode forestillinger under José Mourinho.

Ifølge rapportene hadde Mourinho i forkant av 2017/18-sesongen et ønske om å kvitte seg med Martial og hente inn en erstatter. Ed Woodward skal imidlertid ha satt ned foten, og United-angriperen responderte med å score i sesongens to første kamper mot West Ham og Swansea som innbytter. Han ble til slutt en viktig brikke i angrepet til Mourinho.

I dag spiller franskmannen spiss for Ole Gunnar Solskjær og står med 12 mål på 28 kamper.