– Mourinho er den beste treneren jeg har hatt

Willian gjør lite for å dempe overgangsryktene.

Selv om Willian langt på vei har bekreftet at han blir værende i Chelsea, hindrer det ikke brasilianeren i å rose Mourinho på besøk hos ESPN i hjemlandet.

– Han er den beste treneren jeg har jobbet med. Vi har fortsatt et godt forhold – vi er venner. Vi prater fortsatt, vi sender gjerne meldinger via WhatsApp, sa Willian og la til: 

– Han er en fantastisk trener, og jeg likte veldig godt å spille for han. Forhåpentligvis får jeg muligheten igjen en dag.

På dette tidspunktet bryter journalistene i panelet inn, og spør om det har kommet et konkret bud fra Manchester United: 

– Jeg vet ikke om det har kommet et bud, men noe har skjedd. Alt kommer ut på internett i dag. Mourinho snakker med agenten min hele tiden og sier «få han hit, få han hit!».

Vi må nesten ta med oss at Willian også understreker at han er mer enn fornøyd i Chelsea, og at han liker London – hvor familien allerede er etablert.

Mye tyder på at United nå fokuserer på å få inn en midtbanespiller, ettersom jakten på en høyreving ikke var vellykket.

Det er naturlig å tro at Willian var høyt på Mourinhos ønskeliste her – og kanskje, bare kanskje, er det fortsatt tid til en siste u-sving i denne sagaen?