– Pogba er klar mot Tottenham

United-troppen landet i Manchester torsdag kveld. Ole Gunnar Solskjær dro rett fra flyplassen til Carrington for å møte media.

Torsdag ettermiddag satte United-troppen seg på flyet for å vende hjem fra solen i Dubai til vinterlige Manchester.

Men da flyet med United-troppen landet i Manchester var arbeidsdagen på ingen måte over for United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United fremskyndet sin pressekonferanse fra fredag morgen til torsdag kveld og Solskjær dro rett fra flyplassen til pressekonferansen på Carrington.

Der kunne han blant annet fortelle at Pogba er tilbake, men at Rojo fortsatt har en del egentrening i vente.

– Det er en grunn til at han kobles til United

Hvordan var Dubai? 

– Veldig bra! Vi hadde fire gode dager med trening, og jeg tror gutta likte det. Vi fikk inn noen av prinsippene mine, så det var bra.

– Pogba så bra ut mot slutten av oppholdet, så han blir klar i tide. Dessverre blir ikke Rojo klar, og han har dratt tilbake til Argentina for nå.

SKADEFRI: Paul Pogba er tilbake i full trening etter smellen han pådro seg mot Newcastle.

Solskjær svarte «hvor langt er et tau?» på spørsmål om hvor lenge det er før Rojo er spilleklar, så det er godt mulig midtstopperens virkelige comeback lar vente på seg.

Ser vi resultatene av gode treningsøkter mot Tottenham?

– Hver eneste dag og hver treningsøkt vil gjøre oss bedre, og gjøre det enklere for spillerne mine å forstå hva jeg ønsker. Det er noe vi alltid kan bli bedre på, og forhåpentligvis ser vi litt allerede på søndag.

Hva synes du om Pochettino som trener?

– Han har gjort en super jobb. Han kobles til United av en grunn, men det er ikke min jobb å vurdere andre trenere. Fokuset mitt er på United og meg selv.

– Fokuset er på oss, ikke Tottenham

Hva synes du om Harry Kane?

– En av de beste målscorerne i verden, han er veldig god. Heldigvis har jeg et par av de jeg og, sa Solskjær med et smil.

– Han bommer aldri på sjanser, så vi må ikke gi han noen.

MÅ STOPPES: Harry Kane og Christian Eriksen er to av spillerne Solskjær må finne en måte å nøytralisere på søndag.

Nå venter din første virkelige test som United-sjef, hva tenker du om det? 

– Vi har hatt tøffe tester allerede, Newcastle borte for eksempel. Man blir testet hele veien i Premier League, men dette er så klart mot et topplag. Hvis vi vil nærme oss, så må vi vinne på søndag.

Overgangsvinduet er åpent, har dere tenkt til å gjøre noe i januar? 

– Jeg leser nyhetene deres iblant, og det er tidvis ganske morsomt. Vi nevnes med spillere jeg ikke har hørt om engang! Vi diskuterer kontrakt med noen av spillerne våre, men dette er ikke noe jeg kommer til å diskutere med dere.

Tilpasser du laget og taktikken mot Tottenham?

– Man gjør alltid det til en viss grad, men jeg er oppvokst med at vi må angripe lag. Det er da vi er best og, når vi er på vei fremover i banen. Vi kommer ikke til å få like mange muligheter til å angripe Tottenham som i noen av kampene tidligere, og vi må huske å bruke hele banen for å få mest mulig ut av potensialet vårt.

Det var det fra den åpne delen av Solskjærs pressekonferanse. Del to av seansen har sperrefrist til lørdag klokken 22.30.