Lørdagens motstander scorer også mye mål for tiden.

Tre scoringer og tre poeng i kampen før det.

Tre scoringer og tre poeng i den tredje siste kampen.

Og åtte seirer på de siste ti.

Det er hva lørdagens motstander har med seg i bagasjen til Old Trafford lørdag.

Det er faktisk bare ligaleder Brighton som har vært bedre enn Jaap Stams Reading i Championship den siste drøye måneden. Laget ligger på 3. plass på tabellen.

stam3

Stam ser også ut til å ha fått inn en sterk moral i laget. I alle de tre siste kampene har Reading nemlig scoret i siste minutt.

Det er ikke bare Jaap Stam som har en kobling til United, heller. To av spillerne i Readings backrekke startet nemlig i United. Paul McShane fikk riktignok aldri førstelagsfotball under Sir Alex Ferguson, men det gjorde derimot Tyler Blackett under Louis van Gaal.

Ellers er kanskje keper Ali Al-Habsi det mest kjente navnet, etter sin fortid fra klubber som Lyn, Bolton og Wigan.

Ali Al-Habsi, Reading

De fleste målene har kommet fra Garath McCleary (åtte ligamål) og Yann Kermorgant. Sistnevnte fikk noen innhopp for Bournemouth i Premier League forrige sesong.

Laget har møtt Premier League-motstand én gang tidligere i sesongen, da de røk 2-0 borte mot Arsenal i ligacupen. De imponerte før pause i den kampen, før overmakten ble for stor etter hvilen.

United er uansett store favoritter.

United har 20 seirer og fire uavgjorte på de siste 24 kampene mot lag fra nivå to i FA-cupen, og har avansert videre til 4. runde i fem av de seks siste sesongene.