United hadde full kontroll mot Everton

Uniteds kvinnelag slo Everton 3-0 på bortebane.

Uniteds kvinnelag spilte søndag ettermiddag sin andre kamp i FA WSL Cup.

Og Casey Stoney sitt lag gjorde jobben. Everton ble nedsablet 3-0 på bortebane og Uniteds kvinnelag står med full pott etter to kamper.

I den første kampen i gruppespillet vant United 2-0 over Manchester City. Det var er god revansje etter det sure tapet i serieåpningen.

Kirsty Hanson spilte sin siste kamp før hun skal på landslagsoppdrag med Skottland for første gang.

OPPVARMING: United-keeperne i oppvarming før kamp.                                             FOTO: Håkon Aaberge

Lauren James sendte United i føringen etter 22 minutter. Hun satte ballen kontant i mål etter et skudd fra 16 meter.

Kvarteret før fullt tid doblet Katie Zelem fra straffemerket etter at Lauren James hadde blitt taklet. Keeper gikk riktig vei, men straffen var både hard og velplassert

Og fem minutter før slutt punkterte Amy Turner kampen på nydelig vis. Hun fosset nedover høyrekanten og så etter innleggsmuligheter, men fant ingen. Dermed valgte hun å fyre av et skudd i stedet og det snek seg inn i nærmeste hjørnet. Et verdig punktum på en god bortekamp.

Vondt ble til verre for Everton på overtid da Chloé Kelly fikk sitt andre gule kort.

Everton 0-3 (0-1) Manchester United