Tidligere United-unggutt senket U18-laget

Neil Ryans menn kom fra en seiersrekke på åtte kamper før møtet med middelhavsfarer Burnley i den nordlige divisjonen av U18 Premier League.

Dermed var det et aldri så lite sjokk da tidligere United-unggutt Sam Unwin scoret etter tre minutter spilt. Corey Brennans retur landet hos midtbanespilleren, som ekspederte ballen i mål. Burnley fikk også den neste sjansen i kampen, da nevnte Brennan forsøkte seg på en lobb.

Etter dette begynte også United å produsere muligheter. Dillon Hoogewerf (hovedbildet) prøvde seg fra distanse, før Charlie Savages forsøk ble blokkert i siste liten av vertenes Dan Sassi.

Før pause sørget United-keeper Radek Vitek for at Burnley ikke ledet med mer enn 1-0 til pause, da han gjorde en redning.

MÅLSCORER (TIL VANLIG): Charlie McNeill fikk ingen uttelling på sjansene sine mot U18-laget til Burnley.

I andre omgang fikk Unwin en ny mulighet, uten at han klarte å utnytte den. Heller ikke Uniteds storscorer, Charlie McNeill, klarte å ekspedere sin sjanse i mål, da han skjøt i nettveggen. Senere fikk samme mann en ny sjanse, men denne gangen sto Burnleys burvokter, Sam Waller, i veien.

Den siste store sjansen falt til Burnley, men Will Hugill klarte ikke å gjøre som sin navnebror, Joe Hugill, og klarte ikke å sette ballen i mål.

På overtiden ble Hoogewerf utvist etter bruduljer på banen. Det ga ikke utslag verken den ene eller andre veien, og med det endte det hele i tap for Neil Ryans gutter.

Burnley 1-0 (1-0) Manchester United

U18 Premier League
Leyland County Ground

1-0 Unwin (03)

United: Radek Vitek; Marc Jurado (Kobbie Mainoo, 86) , Bjorn Hardley, Iestyn Hughes, Logan Pye; Charlie Savage, Martin Svidersky, Noam Emeran, Dillon Hoogewerf 90+4, Charlie Wellens, Charlie McNeill.
Uben.innb.: Johan Guadagno, Sam Murray, Louis Jackson

Slik var kampen:

90′ Kampen er over.

90′ Dillon Hoogewerf får det røde kortet.

90′ Burnleys Hugill nære ved å doble, men ballen går over mål.

86′ Charlie Wellens går overende i feltet, men får ingenting av dommer.

81′ United farlige frempå igjen, men heller ikke denne gangen blir det uttelling.

70′ McNeill nære igjen, men vertenes keeper er på plass for å nekte United-gutta utlikning.

61′ Charlie McNeill fyrer av, men avslutningen til den unge spissen går i nettveggen.

45′ Pause. Neil Ryans menn ligger under, etter en omgang der de skal ha vært det førende laget.

25′ United nære fra kloss hold ved Charlie Savage, men ballen blokkeres i siste liten.

19′ Vertene forsøker seg på et skudd, men Radek Vitek slår ballen utenfor.

15′ Dillon Hoogewerf prøver skuddfoten fra distanse, men ballen går over mål.

3′ Tidligere United-unggutt Sam Unwin scorer kampens første mål, og dermed leder Burnley på hjemmebane etter tre minutter.