Møt tre legender i Bodø

Bryan Robson, Denis Law og Denis Irwin tar turen til Bodø, og du er også velkommen.

8. april 2016 blir en stor dag i Bodøs historie.

Da tar nemlig Bryan Robson, Denis Law og Denis Irwin alle turen nordover til et arrangement som heter History of Legends, på Stormen Konserthus.

robson_bryan
Bryan Robson som aktiv.

– På History Of Legends skal de snakke om deres lidenskap til fotball gjennom deres oppvekst, karriere som fotballspiller og veien til å bli en av de aller største legender. Vi får ett unikt innblikk i historien om Manchester United i nyere tid. Fra å være en klubb i sorg etter å ha mistet nesten hele laget sitt i den tragiske flyulykken, til å bli en av verdens mest suksessfylte klubbene i verden, skriver Jahn-Sigve Andersen, grunnlegger av History of Legends, i en pressemelding.

– At vi er så heldige å få dem til Bodø er en opplevelse for alle som liker engelsk fotball, legger han til.

History of Legende skal bli en tredelt opplevelse, hvor del 2 i 2017 blir et arrangement med legender som har spilt på 2000-tallet, mens det også allerede nå jobbes hardt for å få til del 3.

– History Of Legends del 3 i 2018, er event som går både i Oslo og Bodø. Vi jobber med en mann som har hatt stor betydning for at Manchester United har kommet dit den er i dag. Bodø by vil i årene som kommer bli assosiert med internasjonale fotballkjendiser. Vi gleder oss til å begeistre, skriver Andersen i pressemeldingen.

Billett til History Of Legends kan kjøpes ved å gå inn på: www.historyoflegends.no

denis_law
Denis Law i farta for United.

– Lørdag formiddag skal legendene og våre samarbeidspartnere med RIB-båt til Saltstraumen for å kjenne på de enorme kreftene fra verdens sterkeste tidevannsstrøm og deretter spise lunch på Tuvsjyen som er en jordgamme og de serverer mat slik de gjorde i Steinaldertiden ved å steke maten på varme steiner under jorda.

– Deretter drar vi tilbake til Bodø for å se Tottenham-Manchester United på Smith`s Sportsbar etterfulgt av underholdning utover kvelden. Det er eksklusivt for Red Army Bodø, og billetter kan kjøpes ved å overføre 375,- til konto: 9801.25.69 475 (Merk at det forutsetter at du også har kjøper billett til History Of Legends også.)

Billett til History Of Legends kan kjøpes ved å gå inn på: www.historyoflegends.no

legends4