– Mot Manchester United har man aldri en fordel

Claudio Ranieri har snakket med pressen før lørdagens kamp.

En munter og avslappet Ranieri satt seg i dag ned med pressen, før storoppgjøret på Old Trafford på lørdag. En ting var åpenbart, han ønsket å riste av seg favorittstempelet.

På spørsmål om hvor stor jobb Mourinho hadde en stor jobb foran seg med Manchester United, sa han følgende:

Jose Mourinho og Claudio Ranieri– Det er det samme for alle trenere i Premier League, meg selv inkludert, alle har en stor jobb å gjøre. Mourinho er en fantastisk trener og person, jeg ønsker han alt godt. Etter lørdagen, vel og merke!

Du har tidligere sagt at du beundrer Manchester United, er du overrasket over problemene de har støtt på innledningsvis i sesongen?

– Ikke i det hele tatt. Det er naturlig, ny trener og ny måte å spille fotball på. Slikt tar tid, det er helt vanlig.

Ranieri kunne også fortelle at han forventet et lignende kampbilde som i Community Shield-oppgjøret tidligere i sesongen, men at de nå var ute etter hevn.

–  Når man møter en så stor klubb som Manchester United, har man aldri noen fordeler. Vi må bare spille vårt spill, fokusere på oss selv. Kanskje viktigst, unngå baklengsmål, avsluttet Ranieri.

Leicester har, i likhet med Manchester United, hatt en varierende start på årets sesong. Etter fem kamper spilt, står de med syv poeng – to poeng bak United. Det er fortsatt tidlig i sesongen, men det er desto viktigere for begge lag å komme ordentlig i gang.