Morrison gjorde comeback

Men det var Paul Pogba og X-Red og prøvespiller Soleyman Mamam som scoret for United-reservene mot Llanelli i 2-0-seieren.

Morrison hadde ikke vært med laget siden kampen mot Curzon Ashton i midten av juli, men satte fart på angrepet da han kom inn med en halvtime igjen. Da hadde allerede Mamam rukket å lage 1-0. Stortalentet kom ikke på scoringslista selv, men var nære ved et par anledninger. Paul Pogba fastsatte sluttresultatet like før slutt.

LLANELLI – MANCHESTER UNITED 0-2
0-1 Soleyman Mamam (11)
0-2 Paul Pogba (83)

United: Ben Amos (Sam Johnstone 58), Larnell Cole, Marnick Vermijl, Paul Pogba, Michele Fornasier, Exekiel Fryers, Soleyman Mamam (Luke Giverin 58), Danny Drinkwater, Will Keane (John Cofie 46), Davide Petrucci (Ravel Morrison 58), Jesse Lingard

Innbyttere: Rafael Leao.

VIKTIGE HENDELSER:

90 min: Slutt. United vinner 2-0.

83 min: Morrison valser gjennom, men skuddet blir igjen reddet. United får av en eller annen grunn straffe. Paul Pogba bommer første, men setter returen i mål og 2-0!

73 min: Pogba viser fram skuddfoten når han banker til fra over 25 meters hold, men keeper vipper ballen over mål.

69 min: Og Morrison presenterer seg med et fantastisk løp og en god avslutning, men keeper redder. Fortsatt 1-0 til United i Wales.

58 min: Morrison gjør sitt comeback på reservelaget når han kommer inn for Petrucci. United gjør i tillegg ytterligere to bytter.

52 min: Pogba setter ballen i målet med hodet fra ti centimeter, men målet annuleres for angrep på keeper.

46 min: Andre omgang er i gang, og United har gjort ett bytte. Cofie kommer inn for Keane.

45 min: Pause, 0-1. United klart best den første halvtimen, men Llanelli har tatt mer over etter hvert.

45 min: Llanelli med deres første skikkelige avslutning, men headingen etter corneren går over mål.

41 min: Mamam er igjen i begivenhetenes sentrum. Fyrer av fra drøye 20 meter,m ne skuddet går like utenfor.

35 min: Det har vært en rolig aften for Amos. Har måttet plukke et par crossballer, men ingen redninger enda.

23 min: Lingard er farlig frempå, men klarer ikke å presse skuddet langt nok ned.

16 min: Drinkwater med to forsøk i løpet av kort tid – det siste går like over tverrliggeren.

11 min: Prøvespiller og mannen som ble vraket av United for fire år siden, Mamam, sender United i ledelsen med en avslutning ved nærmeste stolpe som lurer keeper!

6 min: Pogba gjør et godt forarbeid og leverer ballen til Lingard, men skuddet blokkeres og går til hjørnespark.

0 min: Kampen er i gang.