Mkhitaryan med til Tyrkia

Se Uniteds tropp her.

United offentliggjorde onsdag formiddag troppen som reiser til Istanbul og torsdagens Europa League-kamp mot Fenerbahce.

Henrikh Mkhitaryan var med, og det var også Phil Jones, som har vært ute av spill hele denne sesongen. Det er også verdt å merke seg at Anthony Martial er med igjen.

Ander Herrera, som er suspendert mot Swansea til helga, er selvsagt med. Det er også Timothy Fosu-Mensah, som ikke har spilt siden han fikk 16 minutter som innbytter i forrige kamp mot Fernerbahce.

Chris Smalling er imidlertid fortsatt ute, og Michael Carrick er heller ikke med. At sistnevnte står over kan vanskelig tolkes som noe annet enn at han «hviles» frem til helgas kamp mot Swansea, der han må erstatte suspenderte Ander Herrera.

Eller er han skadet?

Mer spesielt er det kanskje at Memphis Depay ikke er med. Han kom innpå fra benken sist og er nok desperat etter spilletid. Så spørs det om han er blitt vraket, hviles eller er blitt skadet.

Uniteds tropp:
Keepere: De Gea, Romero, Johnstone
Forsvarere: Blind, Jones, Darmian, Fosu-Mensah, Rojo, Shaw
Midtbanespillere: Fellaini, Herrera, Mkhitaryan, Lingard, Mata, Pogba, Schneiderlin, Young, Martial
Spisser: Ibrahimovic, Rashford, Rooney. 

PS. Bastian Schweinsteiger trente denne uka med førstelaget igjen, men han er som kjent ikke registrert for spill i Europa League.