Mitten og Mata om Southampton

Ikke uventet er det lite skryt å hente fra Andy Mitten, men også Mata selv, etter kampen på St. Mary’s.

United.no-kjenning Andy Mitten er en populær mann og skriver for flere medier. Etter lørdagens poengdeling mot Southampton deler han og Juan Mata sine tanker om kampen i The National.

– Etter at Kevin Danso ble sendt av banen etter å ha fått sitt andre gule kort var det stort sett bare United som spilte ball. Forsvaret ble med opp og skapte sjanser som ingen av de offensive spillerne klarte å sette i mål, skriver Mitten før han fortsetter: 

– Southampton hadde en vanskelig åpning med Liverpool og Manchester United i sine to første hjemmekamper, og de var uheldige som tapte mot Liverpool. De ville ikke at det samme skulle skje mot United, og selv med det glamorøse besøket klarte de ikke å selge ut billettene til oppgjøret.

KJENT NAVN: Andy Mitten har skrevet for supporterklubben i lang tid, men hans tanker om United er ettertraktet av aviser verden rundt.

Videre skriver han at det er første gang i historien at St. Mary’s ikke var utsolgt med United på besøk. Alle sesongkortholdere ble tilbudt å kjøpe opptil fire ekstra billetter på kampdagen.

– Det var ikke «Manchester United» slik vi er vandt til å se dem. Men lenge trengte de ikke å være det. De hadde ikke en eneste avslutning på mål før hodestøtet til Jannik Vestergaard fant nettmaskene en halvtime før slutt. De trengte en avgjørende scoring, men mot ti mann klarte de ikke det. 

Mitten tok også en prat med Juan Mata etter kampen. Spanjolen fikk sin første start for sesongen, men var ikke veldig fornøyd med resultatet.

– Vi må være mer kliniske og vi må drepe kampene tidligere, sa Mata til Mitten og The National.

– Det var et smertefullt resultat. Vi må vinne kamper, for vi er Manchester United. Når vi ikke vinner øker presset på oss. Vi har egentlig ikke tiden på vår side, nå må vi vinne, sier en offensiv Mata. 

I STARTELLEVEREN: Spanjolen har kommet innpå i alle kampene i år, men etter svake prestasjoner av Jesse Lingard fikk den rutinerte boksåpneren tillit fra start mot Southampton.

– Manchester United har mistet syv poeng på de siste fire kampene. Hadde de klart å dra i land seieren mot Southampton ville sesongstarten sett mye bedre ut. Uavhengig av hvordan man spiller, én seier på fire kamper er ikke godt nok for en klubb som Manchester United, avslutter Andy Mitten.