Tre komfortable poeng mot Stoke

United hadde full kontroll mot Stoke, og tok en oppskriftsmessig 3-0-seier hjemme på Old Trafford.

De røde djevlene var klare favoritter hjemme mot tunggående Stoke, og hadde få problemer med å dra i land alle tre poengene mandag kveld.

Antonio Valencia var tilbake på banen etter skade, og åpnet ballet med en nydelig 1-0-scoring allerede etter ni minutter.

Den påfølgende halvtimen var lite å skryte av med United-øyne, og Stoke kom faktisk til flere gode muligheter. United hadde imidlertid effektiviteten på sin side, og økte ledelsen på vakkert vis etter 38 minutter.

Paul Pogba var nok en gang servitør. Franskmannen viste flott overblikk og fant landsmannen Anthony Martial. Han dunket ballen opp i hjørnet fra rundt 18 meter, og kampen var i realiteten punktert til pause.

Om det var United som var flere hakk hvassere eller Stoke som ble slitne, er vanskelig å si, men etter pause var det klasseforskjell på lagene. At det ble kun med den ene scoringen til Romelu Lukaku etter 72 minutter er ganske rart, men tre mål holder i massevis til tre poeng og en god porsjon selvtillit før lørdagens tøffe bortemøte med Burnley.

United – Stoke 3-0

Mål: 1-0 Antonio Valencia (9 min.), 2-0 Anthony Martial (38 min.), 3-0 Romelu Lukaku (72 min.)

United: De Gea, Smalling, Jones, Valencia, Shaw, Matic, Pogba, Mata, Lingard, Lukaku, Martial.

Benk: Pereira, Fellaini, Rojo, McTominay, Herrera, Rashford, Lindelöf.

Stoke: Butland, Bauer, Zouma, Martins-Indi, Tymon, Fletcher, Allen, Shaqiri, Ireland, Choupo-Moting, Crouch.

Benk: Grant, Wimmer, Afellay, Adam, Diouf, Ramadan, Edwards,