Mål: 0-1 Romelu Lukaku (35), 0-2 Chris Smalling (38), 1-2 Andre Gray (65).

Rødt kort: Nemanja Matic (90+3)

Watford: Ben Foster, Daryl Janmaat (Kiko Fermenia 72), Craig Cathcart (Isaac Success 88), Christian Kabsele, Jose Holebas (Adam Masina 84), Abdoulaye Doucoure, Etienne Capoue, Will Hughes, Roberto Pereyra, Troy Deeney, Andre Gray

United: David de Gea, Antonio Valencia (Eric Bailly 90+2), Chris Smalling, Victor Lindelöf, Ashley Young, Nemanja Matic, Marouane Fellaini, Paul Pogba, Jesse Lingard (Anthony Martial 71), Alexis Sánchez (Scott McTominay 84), Romelu Lukaku.

David de Gea – 8
En nydelig – og ekstremt viktig redning – på 0-0. Og overtidsredning som er forskjellen mellom ett og tre poeng. Endelig så avgjørende vi vet han kan være.

Antonio Valencia – 5,5
Slet mot Watfords gode venstreside, spesielt etter pause. Uniteds svakeste.

Chris Smalling – 7,5
Glem Mike Smalling. Heretter, etter 2-0-målet, blir det Chris Mark Hughes Robin van Persie Eric Cantona Smalling. Den stopperen som tar de fleste defensive duellene, og er ofte god i dem. Krumtappen bak.

Victor Lindelöf – 6,5
Litt mindre involvert enn Smalling, og generelt veldig forsiktig. En stygg feilvurdering i 2. omgang, men totalt sett ok pluss av svensken, selv da Watford trøkket på utover i kampen.

Ashley Young – 7
Gode cornere, villig offensivt og veldig god kontroll defensivt. Før pause. Ikke like sentral etter hvilen, da det mer handlet om det defensive, men alt i alt en fin kamp av 33-åringen. Godt å se at vi har to gode venstrebacker.

Marouane Fellaini – 7
Helt ærlig: Han startet dårlig og han var ikke like god etter pause, men viktig før 1-0, assist til 2-0 og tross alt en del bra. Selv om han var bedre mot Burnley i det generelle spillet så var dette positivt totalt sett igjen. Jeg hadde ham på 7,5 før pause fordi han var så sentral i målene, og så falt det litt i 2. omgangen. Og den såkalte albuen? Sånt får Troy Deeney tåle.

Paul Pogba – 7
God før pause. Litt mer variabel etter, men fortsatt god totalt sett. Burde gjort 3-0 og drept kampen like før pause uten å lykkes. Så blir det etter hvert også noen skjønnhetsfeil med feilpasninger og ballmist, men legg merke til at Pogba tok en rekke tunge løp som få av de andre gjorde utover og var sentral i det meste av det vi skapte i 2. omgangen. Totalt sett: Mye av det vi så mot Watford er det vi ønsker fra Paul Pogba.

Nemanja Matic – 7,5
Solid, men i skyggen av flere av de andre før pause. Uniteds beste etter pause da han spilte seg klart opp. Gjør så mange kloke valg med ball at det bare er å ta av seg hatten, og vet nøyaktig hva han gjør når han til slutt, på overtid, får et korrekt rødt kort (to gule).

Jesse Lingard – 5,5
Slet i starten, spilte seg litt opp etter hvert i 1. omgangen, men klarte ikke å utgjøre noen forskjell heller i de 25 minuttene han fikk etter hvilen.

Alexis Sánchez – 6,5

Nydelig pasning som kunne gitt Lukaku-mål med en gang, én scoring annullert for offside og en stor sjanse da han tvang Ben Foster til å gi corner fra skrått hold. Men også en del ballmist som førte til overganger mot. Fortsatt variabel, og denne gangen mindre positiv enn for eksempel mot Burnley.

Romelu Lukaku 6,5
Kunne scoret tidlig, men satte sitt 20. Premier League-mål og 1-0 litt senere. Skaper helt klart en del trøbbel for Watford, men allround-spillet hans har vært atskillig bedre før enn her. Nydelig defensivt løp i siste minutt.

Anthony Martial, Scott McTominay og Eric Bailly var på banen for lite til å få karakter.

Merk: Spillere må byttes inn før 70. minutt for å få børskarakter.