Tuanzebe debuterte i Serie A og Garner slo ut Arsenal

Her er en oversikt over hvordan det gikk for de United-utlånte spillerne lørdag.

Serie A: Napoli – Sampdoria 1-0

Axel Tuanzebe var utlånt til Aston Villa i første halvdel av sesongen, men lørdag ble han bekreftet klar for Napoli på et lån ut sesongen. Søndag kom debuten hans.

Napoli ledet 1-0 hjemme mot Sampdoria da Tuanzebe kom innpå 10 minutter før slutt. De minuttene brukte han til å hjelpe Napoli til en null bakover på banen og tre poeng.

Rapportene på prestasjonen hans var også ok.

Med seieren ligger Napoli på 3. plass i Serie A, fem poeng bak ligaleder AC Milan. Inter på 2. plass ligger tre poeng foran og har også to kamper til gode på Napoli.

FA-cup: Nottingham Forest – Arsenal 1-0

James Garner og Nottingham Forest jublet vilt etter at de slo ut Arsenal av FA-cupen søndag kveld.

United-utlånte Garner spilte nok en gang hele kampen på hjemmelagets midtbane, og belønningen for seieren ble en hjemmekamp mot Leicester i 4. runde.

FA-cup: Charlton – Norwich 0-1

Brandon Williams er videre til 4. runde med sitt Norwich, etter at Leage One-laget Charlton ble slått 1-0 søndag.

Williams startet på benken, men kom innpå i pausen på stillingen 0-0 og var dermed på banen da seiersmålet kom.

Han var en forbedring på venstrebacken, og viste nok en gang et par glimt av de offensive løpene han ble så kjent for i Unied.

Norwich møter Wolverhampton borte i 4. runde.

FA-cup: Mansfield – Middlesbrough 2-3

Keeper Nathan Bishop voktet Mansfield mål gjennom hele kampen da laget fra nivå fire møtte Middlesbrough fra Championship, to nivåer over, i 3. runde av FA-cupen.

Bishop får i sosiale medier gode skussmål for sin prestasjon, men drømmen om en cupbragd røk fem minutter på overtid da et selvmål ga bortelaget seieren.

League One: Doncaster – Fleetwood Town 0-1

Midtbanespiller Ethan Galbraith spilte hele kampen for League One-bunnlaget Doncaster, men klarte ikke å forhindre et nytt tap mot et annet lag fra nedre halvdel.

Med tap ligger Galbraiths Doncaster hele sju poeng under nedrykksstreken.

2021-22_atletico_sak_1200x650-–-1

FA-cup: Birmingham – Plymouth 0-1

Teden Mengi debuterte på utlån for Championship-laget Birmingham lørdag, men det endte med skuffelse mot Plymouth fra nivået under.

Hjemmelaget fikk en spiller utvist etter en drøy time, og tapte i ekstraomgangene.

Da er det mager trøst at 19 år gamle Mengi fikk positiv omtale for sine inngripener i kampen.

– Viste fram alle den farten og kraften man kan forvente fra en spiller som kommer fra en Premier League-spiller. Birminghams beste spiller – helt uten konkurranse, heter det i Birmingham Mail.

I desember fikk Mengi en halvtime på banen da Uniteds førstelag spilte 1-1 mot Young Boys i Champions League.

FA-cup: Hull – Everton 2-3

Hull, med United-spiller Di’Shon Bernard på laget, skaffet seg ekstraomganger mot Everton før det ble exit, men det ble ingen kamp Bernard kommer til å huske.

Han skal ha vært involvert i et par av baklengsmålene, og har hatt mange bedre kamper.

FA-cup: Yeovil – Bournemouth 1-3

Ethan Laird fikk ikke sin debut for Bournemouth.