Mener United kan vinne de resterende kampene

Portugiseren er optimistisk på lagets vegne etter 3-0 mot Brighton.

Bruno Fernandes har vært Uniteds viktigste spiller siden overgangen fra Sporting i januar. Etter to mål mot Brighton tirsdag hyller han først og fremst egne lagkamerater.

Hyller lagkameratene

I et intervju med norske TV 2 sier den portugisiske midtbanemaestroen at hovedårsaken til hans gode inntreden i laget, er kvaliteten til lagkameratene:

– Jeg tror jeg har en fantastisk påvirkning på laget fordi laget spiller veldig bra, og det gjør det enkelt for meg. Når du spiller med gode spiller, blir det lettere. Vi har så mange gode kvaliteter i laget, og det gjør det lett å spille med lagkameratene.

FRISK FERNANDES: Uniteds nye ballvirtuos mener det er mye godt i vente for de røde djevlene.

Ifølge Opta, har ingen fått flere målpoeng på sine første åtte Premier League-kamper for United siden Robin van Persie. Når Fernandes blir spurt om disse tallene, sier han at personlig statistikk ikke er det viktigste:

– Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg er selvfølgelig glad. Men det viktigste for meg er at jeg kom til Manchester for å vinne titler, og det er det viktigste, sier portugiseren og fortsetter:

– Om jeg scorer eller ikke er ikke det viktigste. Det er at laget vinner.

– Fortjener en plass i Champions League

Med tirsdagens imponerende prestasjon og det på papiret enkle kampprogrammet, vil nok mange United-supportere se muligheten for at United kan vinne alle seks av de resterende ligakampene.

Fernandes tror også det er en mulighet:

– Jeg tror det. Vi har mye kvalitet, så hvis vi fortsetter å slåss som vi gjorde i dag og de siste kampene, med denne intensiteten og kvaliteten, kan vi gjøre det veldig bra.

Det kan i så fall bli viktig for et United som jakter etter en viktig fjerdeplass. Det er også målet, skal vi tro tirsdagens tomålsscorer.

– Jeg mener det viktigste nå er å se fremover mot hva vi vil oppnå. Jeg synes laget fortjener en plass i Champions League nå, for hva vi har gjort i de siste kampene.