Mener United er i gode hender

United må klare seg uten både Martial og Cavani mot Newcastle. Mason Greenwood tror han og Marcus Rashford kommer til å løse spissmangelen helt fint.

Når United går ut på gressmatten i Newcastle lørdag kveld, vil laget få en mulighet til å reise kjerringa etter det ydmykende 6-1-tapet mot Tottenham, og en generelt tung sesongstart.

Det må Ole Gunnar Solskjær og hans spillergruppe gjøre uten sine spisser, Anthony Martial og Edinson Cavani.

Dermed kan det se ut til at det er Marcus Rashford og Mason Greenwood man må se til for scoringer. Sistnevnte forteller at han tror det vil gå helt fint.

– Vi har jobbet ekstra mye med avslutningene våre, og jeg har trent skudd hele uken. Jeg er sikker på at vi vil få jobben gjort, sier Greenwood til klubbens nettside.

– Vi vet begge hva vi kan, og vi vet begge hvordan vi spiller med hverandre, så det bør gå fint.

TALENTFULLT TOSPANN: Greenwood og Rashford kan begge å score mål. Her fra 4-1-seieren mot Newcastle forrige sesong.

Skulle det likevel knipe, mener han at også andre lagdeler kan bidra med nettkjenninger.

– Resten av laget kan også score. Vi har midtbanespillere og backer som kan score. Det handler bare om hvem manageren velger, og jeg er sikker på at hvem enn han velger kan score mål.

Greenwood ble utelatt fra landslagssamlingen til England etter den famøse hotellnatten på Island, der han og Phil Foden brøt smittevernsreglene ved å ta med to jenter på rommet.

Nå har han fått to uker på treningsfeltet med klubbkameratene, og 19-åringen virker å ha kost seg med treningene.

– Vi har hatt en uke fri, slik at vi kunne gjøre jobben. Vi har trent med guttene som har vært på landslagsoppdrag, og det (Carrington) er et fint sted å være, selv om det kanskje ikke virker slik.