– Memphis er tilbake!

AVISRUNDEN: Skryt til Louis van Gaal, David De Gea scorer best på børsen og Memphis friskmeldes.

Lørdag formiddag tok Manchester United en knepen seier mot Watford. I kampens siste sekunder sørget et selvmål fra Troy Deeney for at United dro hjem med alle poengene.

Avisene skryter av Louis van Gaal, David De Gea scorer best på børsen og Memphis friskmeldes.

Manchester Evening News

– I en halvtime var United i balanse, de var kreative og spennende å se på.

Det første M.E.N. skriver om dagen etter seieren er om formasjonen til Louis van Gaal. Han rokerte på lag og formasjon fra start, det var kanskje pga. av skadene på Rooney og Martial eller at han så svakhetene i laget til Watford.

Uansett grunn rokerte han på laget, og i den første halvtimen hadde ikke Watford tak på United i det hele tatt. Verre ble det da Herrera måtte gi seg og LVG ble tvunget til å rokere på laget under kampen.

Memphis var tilbake med scoring etter ti minutter og M.E.N. friskmelder nederlenderen. Rob Dawson fra M.E.N. skriver det hadde vært lett for Memphis å smuldre under den harde kritikken han har fått, men måten han satte målet sitt viste annerledes.

Han må fortsatt jobbe med å være sikker på at han ikke forsvinner slik han gjorde i deler av 2.omgangen, men det var nok glimt av ferdigheter og teknikk for å vise han har evne og vilje til å komme seg etter noen vanskelige uker, skriver avisen.

Til slutt får Lingard skryt for hvor intelligent han fremstår og at han er mer enn et rått talent, Mata slet med å påvirke og er bedre på kanten og David De Gea blir hyllet som redningsmann.

Avisens spillerbørs:
9: De Gea 8: Smalling 7: Schneiderlin 6: Jones, Blind, Mata, Schweinsteiger, Lingard, Herrera, Memphis, McNair, Pereira 5: Young, Rojo

The Mirror

Memphis er tilbake og svarte umiddelbart på Van Gaals forventninger til den unge nederlenderen, skriver Adrian Kajumba fra The Mirror.

Før kampen mot Watford sa LVG at han forventer mer enn hva Memphis hadde vist i United-trøya så langt. Med flere skader i troppen fikk Memphis plass i startoppstillingen for første gang på nesten to måneder, og scoringen var et perfekt comeback for Memphis.

Chris Smalling har vært strålende for United denne sesongen og har spilt samtlige minutter i Premier League. Mot Watford spilte han godt, men midtstoppermakker Phil Jones led en annen skjebne på slutten av kampen. Ved siden av Smalling spilte han en god kamp, men ble tvunget av banen før kampslutt grunnet skade. Akkurat dette kan være det største hinderet for Jones til å leve opp til sin stopperkollega Chris Smalling.

Til slutt nevner Mirror at LVG har tiltro til Uniteds unge ved å ta med 5 spillere fra akademiet, og stiller spørsmål om United «never say die»-holdning er tilbake etter det sene vinnermålet.

Avisens spillerbørs:
8: De Gea, Smalling, Schneiderlin 7: Jones, Blind, Schweinsteiger, Lingard, Memphis 6: Young, Mata, Herrera, McNair 5: Rojo, Pereira

“It was just like the old days under Sir Alex Ferguson. ”

– Adrian Kajumba, The Mirror

 

The Guardian

– Ingen Rooney, ingen Martial, ingen problem!

Det er det første The Guardian skriver om kampen da Louis van Gaal til tross for en lang skadeliste. Guardians Jacob Steinberg skryter av Uniteds fremste treer og deres kommunikasjon. Noen ganger var Memphis på venstre og Mata i midten, mens det andre ganger var motsatt. Plutselig var det Lingard som var på venstre og disse gjorde dagen vanskeligere for Watford.

Avisen skryter av Uniteds gode start og at det tidlig så veldig lovende ut.

Steinberg skriver om skadeproblemene til United og frustrasjonen med å få to skader på Herrera og Jones. Ved første øyekast lignet Van Gaal en kokk som var bedt om å servere en biff-middag, bare for å oppdage at det ikke var mer kjøtt i kjøleskapet, men manageren tok utfordringen og løste puslespillet av et laguttak og Watford slet mot United, skrev Steinberg.

“At first glance Van Gaal resembled a chef who had been asked to provide a roast dinner, only to find that there was no meat in the fridge”

– Jacob Steinberg, The Guardian