Tapte 4-5 mot Everton, og dermed ble det fjerdeplass i U18-ligaen.

En ellevill kamp på Carrington endte til slutt med et 4-5-tap i U18-lagets sesongavslutning mot Everton.

Det resultater gjør at United ender sesongen på en fjerdeplass rett bak nettopp Everton.

D’Mani Mellor (bildet øverst) var dagens United-mann med tre scoringer.

Kollaps i førsteomgangen

Det så bra ut da Mellor ga United ledelsen i kampens niende minutt, og United så ganske komfortable ut.

Dessverre viste United mye dårlig forsvarsspill – spesielt på dødballer – og Everton er et godt nok lag til at de klarte å utnytte det.

Ved pause stod det plutselig 1-4, i en kamp som også ble preget av et forferdelig vær.

Nesten-opphenting

Etter pause tok det litt tid før kampen kom i gang, men etter et kvarter av omgangen scoret Mellor sitt andre etter forarbeid av Aliou Traoré.

Kunne det være et comeback på gang? Da Evertons Onyango sørget for at de hadde en tremålsledelse igjen, så så det ikke slik ut.

Men Mellor hadde nok et mål på lager – han fullførte hat-tricket sitt med en finfin scoring, og med rundt ti minutter igjen ble kaptein Brandon Williams felt i Everton-boksen, og Dion McGhee (bildet under) satte inn straffesparket.

Da var det håp om poeng (og dermed tredjeplass), men til slutt ble det bortelaget som vant denne målfesten.

U18: Manchester United 4–5 (1-4) Everton

U18 Premier League North
Carrington

Mål: 1-0 D’Mani Mellor (9.), 1-1 Ellis Simms (16.), 1-2 Tom Cannon (21.), 1-3 Joe Anderson (41.), 1-4 Tyler Onyango (45+1.), 2-4 Mellor (61.), 2-5 Onyango (73.), 3-5 Mellor (76.), 4-5 Dion McGhee (str. 81.).

Manchester United: James Thompson – Anthony Elanga (Connor Stanley, 87.), Teden Mengi, Di’Shon Bernard, Brandon Williams (C) – Ethan Galbraith, Aliou Traoré, Charlie McCann (Mark Helm, 70.); Dion McGhee, D’Mani Mellor, Largie Ramazani.
Ubenyttede innbyttere: Ondrej Mastny, Lukasz Bejger, Harvey Neville.

1: Kampen er i gang. Været er ikke noe særlig (spillerne er allerede søkkvåte), men vi sier likevel som Arne Scheie: det er en fin dag for fotball. Vi oppdaterer med de viktigste hendelsene fra kampen (mål, United-bytter, osv) her.

8: Grei åpning på kampen. Everton har hatt et brukbart forsøk, mens McCann, Ramazani og Traoré alle har hatt muligheter for United.

9: MÅL! D’Mani Mellor setter ballen i mål fra 7-8 meter etter finfint forarbeid av bursdagsbarnet Anthony Elanga! Svensken fyller 17 år, og spiller høyreback i dag. Bra start!

16: MÅL. Simms utligner for Everton. Bortelagets toppscorer kommer seg fremfor Mengi og setter ballen i mål fra kort hold.

21: MÅL. 1-2. Everton har snudd det. United klarer ikke å klarere et hjørnespark, og Cannon setter ballen i mål.

33: Været er helt håpløst på Carrington nå. Sjeldent et godt tegn når en sliter med å holde cornerflagget unna før en skal ta hjørnespark.

41: MÅL. Joe Anderson setter ballen i mål. Nok en gang er det en dødball United slipper inn på. United-forsvaret og James Thompson vil nok ikke være fornøyd med den.

45+1: MÅL. United slurver mye i forsvarsarbeidet, og Everton øker ledelsen rett før pause. Bernard, Mengi og McCann må nok dele skylden for den scoringen (sistnevntes feilpasning ga Everton sjansen). United trenger nå tre mål for å få uavgjort. Det ligger an til en fjerdeplass i U18-ligaen. Kollaps!

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang. Vi får håpe forsvarsarbeidet er bedre i denne omgangen.

60: Været er bedre på Carrington nå, og det har sluttet å regne scoringer også.

61: MÅL! D’Mani Mellors andre for dagen! Er nok en gang på riktig sted når det blir slått innover fra høyre – denne gangen fra Aliou Traoré. Er det et comeback på gang?

69: Nesten et nydelig mål av Largie Ramazani, men volleyen hans treffer bare stolpen.

70: BYTTE: Mark Helm erstatter Charlie McCann. McCann har spilt en del gode kamper denne våren, men han har ikke vært så veldig god i dag.

73: MÅL. Onyango avgjør vel kampen om tredjeplassen der. United sliter nok en gang med å få klarert en dødball. Her har Neil Ryans lag virkelig noe å gå på.

76: MÅL! D’Mani Mellor har fortsatt ikke gitt opp! Fullfører hat-tricket med en finfin avslutning.

81: Straffespark! Kaptein Brandon Williams legges i bakken i Everton-feltet.

81: MÅL! Dion McGhee setter straffesparket i mål. 4-5! Utrolig kamp.

87: BYTTE: Bursdagsbarnet Anthony Elanga har krampe, og erstattes av Connor Stanley.

SLUTT. Manchester United 4-5 Everton.