Mellomfornøyd Park

BOSTON: Sør-koreaneren forteller til united.no at han var tilfreds med både nettkjenning og laginnsats, men ikke over egen prestasjon.

Førsteomgangen var søvndyssende, men Manchester United hevet seg flere hakk etter hvilen slik at årets pre-season startet med en overlegen 4-1-seier mot New England Revolution natt til torsdag.

Innbytterne Michael Owen og Federico Macheda (2) sørget for en tidlig 3-1-ledelse i andreomgang, før Ji-sung Park, som også kom inn fra benken, fastsatte sluttresultatet mot dumpekandidaten i MLS med en scoring verdt inngangspengene alene.

Etter kampen mente imidlertid en selvkritisk Ji-sung Park at han hadde lite annet å juble for enn nettopp den lekre nettkjenningen.

– Ja, det var en fin scoring, men bortsett fra det føler jeg at jeg ikke utrettet stort. Jeg fikk bare spille femten minutter, og da er det vanskelig å vise seg fram, lyder Parks egendom overfor united.no.

Sør-koreaneren virket ikke særlig blid over at det bare ble et kvarter foran over 50,000 tilskuere i Foxboro, og foreløpig har han heller ikke fått noen lovnader om at det vil bli flere spilleminutter når kursen i morgen settes mot Seattle.

Likevel lover Park at han skal være fit for fight til sesongstarten i midten av august.

– Jeg har ikke hørt noe fra sjefen om jeg kan vente meg noen flere spilleminutter, men jeg håper naturligvis å få spille mer neste kamp. Pre-season er en veldig viktig del av det å komme i kampform til den kommende sesongen, men å komme i form til neste sesong skal jeg uansett klare.

Det var også helt tydelig at duracellkaninen ikke var helt fornøyd med verken antall spilleminutter eller egen innsats, men laginnsatsen var han derimot imponert over:

– Riktignok var det lett å se at det var den første kampen vår etter ferien, og vi trenger fortsatt å spille noen kamper før kampformen sitter. Men laginnsatsen var veldig bra, avslutter Park.