Medlemskap i Manchester United og billetter

Manchester United har laget et nytt regelverk for kjøp av enkeltbilletter til Uniteds hjemmekamper. Les nøye (!) hvis du planlegger å kjøpe enkeltbilletter kommende sesong.

Det nye systemet innebærer at det er svært viktig at flest mulig av våre medlemmer også blir offisielle medlemmer i Manchester United.

VIKTIG: Det nye regelverket påvirker IKKE fellesturer eller hotellpakker som kjøpes direkte fra Supporterklubben – kun enkeltbilletter.

Flere billetter til store supporterklubber

Supporterklubben får tildelt en bestemt kvote billetter til hver United-kamp på bakgrunn av hvor mange offisielle medlemmer vi har i Manchester United Football Club (dette prinsippet gjelder for alle offisielle supporterklubber).

Endringer hos Manchester United gjør at supporterklubben kan få flere billetter på kamp-til-kamp basis sesongen 2012/13. Det forutsetter imidlertid at flest mulig av våre medlemmer melder seg inn i Manchester United innen 31. juli 2012.

Du kan fornye, tegne nytt medlemskap og få mer informasjon om medlemskap i Manchester United Football Club via aen her

Skal vi hjelpe deg med innmelding er fristen 28. juni 2012 (grunnet ferieavvikling).

Dersom du melder deg inn direkte på manutd.com ber vi om at du sender en e-post til billett@united.no med ditt offisielle medlemsnummer hos Manchester United innen 31. juli 2012. Dette for at vi skal kunne knytte ditt medlemsnummer til vår bransje.

Hvorfor er dette viktig for deg?

  1. Supporterklubben vil prioritere medlemmer som fornyet/tegnet nytt medlemskap i Manchester United per 31. juli 2012 når vi tildeler billetter utover i sesongen.

  2. Supporterklubben vil få en ekstra fast kvote på inntil 125 billetter til hver hjemmekamp basert på hvor mange av våre offisielle medlemmer vi har i Manchester United. Flere offisielle medlemmer = flere billetter (også til kampene mot Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea og Tottenham).

  3. Medlemskap i Manchester United gir deg muligheten til å søke enkeltbilletter direkte fra klubben selv. Det vil imidlertid være langt vanskeligere å få enkeltbillett hvis du søker alene enn hvis du søker via supporterklubben (som har en fast kvote på inntil 125 billetter).

Billett på medlemskortet

Fra og med første hjemmekamp vil enkeltbilletter til medlemmer som kjøper billetter direkte fra Manchester United bli lastet opp på medlemskortet du mottar fra Manchester United. Kortet, sammen med en e-post, vil være billetten din til kampen. Pakkene fra MUFC sendes ut i slutten av juli måned. Ta derfor godt vare på medlemskortet ditt denne sesongen – det vil være billetten din til kampen du skal på.

Gruppe som kjøper enkeltbilletter: Alle må være medlemmer i Manchester United

Dersom dere er en gruppe som reiser sammen, og bestiller enkeltbilletter, må alle være offisielle medlemmer av Manchester United. Manchester United knytter billetten direkte til den enkeltes medlemskap.

Det vil være størst interesse for billetter til de fem store (Spurs, Arsenal, Liverpool, Chelsea og Manchester City). Planlegger dere tur til en av disse kampene anbefaler vi sterkt et offisielt medlemskap i MUFC.

Enkeltbilletter på East Stand Tier 2

De fleste av enkeltbillettene som supporterklubbene får tildelt på kvotebasis vil være på East Stand Tier 2 – kortsiden på motsatt ende av Stretford End.

Fulham og Wigan-kampene

Du kan nå kjøpe billetter til sesongens to første hjemmekamper, i august og september. Til disse to kampene vil vi ha en rekke sesongkort også å tilby, slik at en nødvendigvis ikke trenger det offisielle medlemskapet for å reise og se på disse to kampene. Skjema for bestillintg av billetter til disse to kampene finner du HER