Matic: – Vi var uheldige

SKOPJE: Nemanja Matic ser fram til sin første kamp på Old Trafford etter tapet for Real Madrid i debuten.

Etter 1-2-nederlaget i den europeiske supercupen, var den nysignerte serberen den eneste av United-spillerne som stoppet for pressen i Skopje.

Der snakket Matic om hvordan han opplevde sin offisielle debut mot Real Madrid.

– Jeg synes vi gjorde alt vi kunne for å ikke tape kampen. Vi spilte mot et veldig godt og rutinert lag som vet hvordan de skal spille disse kampene. Vi er ikke fornøyd med at vi tapte, men vi gjorde alt vi kunne, sa Matic foran United.no og de andre journalistene som var til stede.

– Vi hadde muligheter til å utligne. Marcus (Rashford) hadde en god sjanse, men scoret ikke. Uheldig for oss, men sånn er fotballen.

Søndag spiller Matic etter alle solemerker sin første seriekamp for Manchester United på Old Trafford når West Ham kommer på besøk. Det blir i så fall hans 124. kamp i Premier League.

Det er erfaring som kommer godt med, noe 29-åringen har vist i begge sine opptredener mot Sampdoria og Real Madrid.

– Nå må vi hvile godt, for vi har en viktig kamp mot West Ham på søndag. Premier League er det viktigste for oss, i tillegg til Champions League, sa Matic.

I Skopje dannet Matic en midtbanetreer med Ander Herrera og Paul Pogba. Om José Mourinho holder på den formasjonen mot West Ham, får tiden vise.