Mata i gang med opptreningen

Juan Mata skriver om Chelsea-kampen og gir en oppdatering på skadesituasjonen.

– Det var en spesiell og viktig kamp, og selv om jeg satt på tribunen, nøt jeg atmosfæren på Old Trafford og mine lagkameraters fantastiske prestasjon, skriver den tidligere Chelsea-spilleren i sitt faste blogginnlegg mandag.

– Chelsea er en veldig, veldig tøff rival. De har vært det mest stabile laget i ligaen så langt, noe som er grunnen til at de har vært på topp så mange uker. Derfor var det så viktig for oss å vinne. Nå får vi en ekstra «selvtillitsboost» for uken som venter. Vi var veldig solide og viste vinnervilje. Jeg håper vi kan fortsette som det, for hver eneste kamp er veldig viktig når du nærmer deg slutten av sesongen.

Mata står i fare for å miste resten av sesongen etter at han ble operert i lysken i slutten av mars. Ifølge manager José Mourinho vil ikke 29-åringen være tilbake før i slutten av mai.

Mandag formiddag la spanjolen ut et bilde på Twitter som vitner om at han er i gang med opptreningen.

– Jeg har mest lyst til å gå på banen og hjelpe laget, men jeg må være tålmodig og fortsette å trene for å komme tilbake så fort som mulig. Jeg føler meg bedre hver eneste dag og meldingene fra dere hjelper mye. Jeg kan ikke takke dere nok!

– Nå må vi fokusere på returoppgjøret mot Anderlecht i Europa League for å nå målet vårt om å vinne turneringen, skriver Mata, som også deler sine tanker rundt eksplosjonen i Dortmund i forrige uke som rammet landslagskamerat Marc Bartra.