Martinez i trøbbel

Roberto Martinez er anklaget av FA, for kommentarene han kom med mot Danny Welbeck, etter tapet mot United.

– Roberto Martinez er anklaget av FA for kommentarer til media etter hans lags Premier League-kamp mot Manchester United 15. September 2012, sier FA på sine nettsider i dag.

Martinez måtte se laget sitt bli knust hele 4-0 da Wigan var på besøk på Old Trafford tidligere denne måneden. Etter kampen kom han med krass kritikk mot Danny Welbeck, og sa at landslagsspissen filmet seg til straffesparket, som han fikk allerede etter tre minutter av oppgjøret.

Så dårlig som det kan bli

Det var 27 år gamle Michael Oliver som dømte oppgjøret, og dermed måtte tåle kritikken fra spanjolen i etterkant.

– Avgjørelsen var blant de dårligste man kommer til å se i Premier League. Du ser hva han prøver på. Om du ser reprisen så skjønner du hva jeg mener. Han filmet. Det var en sjokkerende avgjørelse av dommeren, sa Martinez etter kampen.

Burde sett rødt

Wigan-manageren angrer seg kanskje nå, men han stoppet ikke ved å kritisere Welbeck for filming. Han ville nemlig også sett spissen utvist, for en sen takling på Franco Di Santo. Han slapp unna med den kommentaren, men det gjenstår det å se om FA lar han stå på sidelinjen når den kommende helgens serierunde spilles.

Wigan har frem til torsdag kl fire på å svare på anklagen, og laget møter Sunderland på lørdag.