Scoret sitt første landslagsmål på fem år

Anthony Martial fikk, sammen med Paul Pogba, sjansen fra start for Frankrike i bortekampen mot Ukraina.

Martial trengte både spilletid og selvtillit, og fikk begge deler siden han utlignet til 1-1 i kampens 50. minutt. Det ble også sluttresultatet.

Det må sies at Martial ikke bare kan være fornøyd med dagen sin på topp, for han hadde en bom på en stor sjanse mot slutten av førsteomgangen (etter å ha blitt spilt gjennom av Pogba), og Ukrainas mål kom 30 sekunder etter denne bommen.

Likevel vil nok Martial uansett være mest glad for at han scoret sitt første landslagsmål siden 1. september 2016, da han scoret i en privatlandskamp mot Italia.

Martial ble byttet ut i det 64. minutt. Pogba spilte hele kampen, mens Raphaël Varane satt på benken hele oppgjøret.

Ukraina har pussig nok nå spilt uavgjort i samtlige fem kvalifiseringskamper.

Frankrike har spilt tre uavgjortkamper på fem forsøk selv, men det er uansett godt nok til at de enn så lenge i det minste har grei kontroll i gruppe D.

Tirsdag spiller Frankrike hjemme mot Finland, som er fire poeng bak med to kamper færre spilt. Det er altså en kamp hvor det er viktig å få et godt resultat.

Ukraina 1-1 (1-0) Frankrike

VM-kvalifisering

Mål: 1-0 Mykola Shaparenko (44.), 1-1 Anthony Martial (50.).

Frankrike: Hugo Lloris – Léo Dubois, Kurt Zouma, Presnel Kimpembe, Lucas Digne – Paul Pogba, Aurelien Tchouameni (Jordan Veretout, 83.) Adrien Rabiot – Antoine Griezmann, Anthony Martial (Karim Benzema, 64.), Kingsley Coman (Moussa Diaby, 64.).
Ubenyttede innbyttere: Steve Mandanda, Mike Maignan, Raphaël Varane, Nordi Mukiele, Clément Lenglet, Theo Hernández, Matteo Guendouzi.

Enkel liveoppdatering:

1: Kampen er i gang.

11: Paul Pogba rager høyest på et hjørnespark, men aldri farlig for Ukraina. Headet via en motspiller, og ballen går inn til keeper.

25: Martial prøver å fyre av fra like utenfor sekstenmeteren, men Ukraina får blokkert uten store problemer.

44: Pogba spiller Martial flott gjennom, slik at han er alene med keeper, men avslutningen går rett på keeper.

44: MÅL! Ukraina tar ledelsen like etterpå. Flott langskudd av Mykola Shaparenko, bare cirka halvminuttet etter Martials bom.

PAUSE.

46: Andre omgang er i gang. Både Pogba og Martial er fortsatt på banen.

50: MÅL! Anthony Martial setter ballen i mål. Ballen lander hos United-spissen etter en Rabiot-duell, og fra kort hold skyter han ballen via keeper og inn. Dermed har han sitt andre landslagsmål i sin 29. landskamp. Det første landslagsmålet kom 1. september 2016, i en privatlandskamp mot Italia.

64: Martial ble nå erstattet av Benzema. Målscoreren setter seg ved siden av Varane på benken.

79: Pogba forsøker seg med et langskudd, men keeper tar den.

90+1: Det er lagt til seks minutter, så det er ikke for sent til at Pogba kan banke ballen i vinkelen.