– Martial kan bli en av de beste

Luke Shaw lot seg imponere av Uniteds tre målscorere.

Luke Shaw spilte en god kamp mot Watford, og etter kampen roste han Uniteds tre målscorere i et intervju med MUTV.

Først slengte han seg på alle som roser Bruno Fernandes.

– Bruno har hatt en stor påvirkning. Han har bare vært her en liten stund, men det føles som om han har vært her en stund.

– Du kan se at han var en leder i Sporting, og jeg tror han ønsker å bringe den typen lederegenskaper hit og hjelpe laget så mye han kan, like mye av banen som på banen, slik han gjør nå. Forhåpentligvis kan han fortsette slik. Han skinner for oss allerede, og det er herlig å se.

EN LEDER: Bruno Fernandes.

Anthony Martial scoret et nydelig mål fremfor Stretford End mot Watford, og får selvsagt også ros fra Luke Shaw.

– Kvalitene Anthony har er utrolige. Om han fortsetter å jobbe hardt, og fortsetter å tro på seg selv, så kan han bli en av de beste.

– Han har den evnen til å gjøre helt spesielle ting som ikke mange kan gjøre, men som han definitivt kan gjøre. Jeg er glad på hans vegne, og forhåpentligvis kan han fortsette med å score mål siden vi trenger det.

SCORET ET NYDELIG MÅL: Anthony Martial.

Mason Greenwood scoret sitt ellevte mål for sesongen mot Watford – ikke verst for en tenåring.

– Den selvtilliten Mason har i en så ung alder er hva du trenger for å blomstre her, mener Shaw.

– Jeg tror ikke han er det minste arrogant, men han har en selvtillit på det helt riktige nivået. Han ønsker bare å spille fotball, og han bryr seg ikke om hva som skjer rundt ham. Han bryr seg ikke om press i det hele tatt, han bare koser seg med fotballen. Alle gutta er glade for at han kan bidra med et mål, og det var veldig bra for ham. Han var briljant.

SCORET IGJEN: Mason Greenwood.

Shaw spilte denne gangen i en vanlig venstrebackrolle, etter at han har spilt en del i en stoppertrio i det siste.

– Når enn en er på banen, så må en nyte det så mye som mulig. Jeg har spilt i en annen posisjon, noe jeg har likt. (…) Det er fint for manageren å kunne bruke meg i to ulike posisjoner. Det er også fitn for manageren at han har Brandon Williams. Han har gjort det utrolig når han har spilt, og han er et vidunderlig talent. Manageren kan spille meg og ham på samme tid, noe jeg har likt å gjøre. Når enn og hvor enn manageren ønsker å bruke meg, så vil jeg spille for ham og for laget.

LIKER Å SPILLE I FLERE POSISJONER: Luke Shaw.