– Martial har slått tilbake

– Og nå øyner Mourinho muligheten til å vinne et trofé Sir Alex aldri vant…Les hva engelske aviser skriver etter 3-0.

Her har vi samlet noe av det som stod i de største engelske avisene etter torsdagens 3-0-seier mot St. Etienne.

Manchester Evening News, Rob Dawson:

“Anthony Martial has answered Jose Mourinho’s questions”

– Rob Dawson

Hadde ikke Zlatan scoret mot St. Etienne så ville han måttet tåle mye kritikk siden han ofte mister ballen. Han scoret imidlertid et hat trick, og du kan ikke be om så mye mer fra en spiss. (…)

Anthony Martial har slått tilbake. Han har ikke fått en enkel reise av Mourinho, men om de to siste kampene er noe å vurdere ham utfra så nærmer han seg sitt beste igjen. Det var ikke en fantastisk United-prestasjon, men Martial var direkte og farlig. Han var uheldig som ikke scoret selv. Han fikk instruksjoner fra manageren gjennom hele kampen – om valgene sine og posisjonering, men han virker nå å være med i managerens planer igjen.

BRA KAMP: Anthony Martial.

Daily Mail, Chris Wheeler:

Det var deja vu, som franskmannene selv kanskje ville sagt. St. Etienne burde i alle fall visst hva de skulle forvente fra Zlatan Ibrahimovic, og det som skjedde har sannsynligvis nå kostet dem en plass i neste runde av Europa League. Den svenske stjernen hadde scoret 14 mål på 13 kamper mot dem i Frankrike, og torsdag kveld sørget hans første hat trick i United-trøya, riktignok et rufsete hat trick, for at oppgjøret i praksis allerede er over. Mourinho kan bare håpe at han sier ja til tilbudet om å bli i United enda en sesong. St. Etienne fortjente imidlertid ikke å tape denne kampen med tre mål.

Spillerbørsen i Daily Mail: Romero 6; Valencia 7, Bailly 6, Smalling 7, Blind 6; Herrera 6.5, Fellaini 5.5 (Lingard 46, 6.5), P Pogba 7; Mata 7 (Rashford 70, 6.5), Ibrahimovic 8, Martial 7.5 (Young 85)

3 MÅL: Og United kan bare krysse fingrene for at han fortsetter i klubben ett år til, skriver en journalist.

The Telegraph, James Ducker:

Hvis United returnerer til Champions League neste sesong, og torsdagens kamp antydet at Europa League kan være en like bra sjanse til å klare det som Premier League, så må de trolig rette en stor takk til Zlatan Ibrahimovic. (…) Det er ikke rart at Jose Mourinho har innrømmet at det ville være en katastrofe om svensken ble skadet. (…)

For å sette målene hans i perspektiv. Hat-tricket var hans 21., 22., og 23. mål for United denne sesongen, men ingen andre United-spillere har nådd tosifret. (…)

Anthony Martial ser ut til å nærme seg formen igjen, og innbytter Marcus Rashford gjorde forarbeidet til 2-0, men avhengigheten av Zlatan er klar nok.

The Independent, Ian Herbert:

Zlatan fikk frisparket (før 1-0 ) og straffen etter minimal kontakt fra forsvarsspillerne, men ingen vil tenke på det hvis United ender opp i finalen i Stockholm i mai. (…)

Mourinho er også interessert i det. Selv om han utad kanskje ikke virker så interessert på grunn av de mange kampene Europa League gir og det å spille torsdag og så søndag (…) så ser han her muligheten til å vinne et trofe som Sir Alex Ferguson ikke vant. Forfengeligheten hans liker den tanken.

The Guardian, Paul Wilson:

“Anthony Martial catches the eye for United as he feels his way back to form”

– Paul Wilson

Henrikh Mkhitaryan var syk, men hadde han ikke vært det så ville han nok trolig spilt i stedet for Anthony Martial. Det ville vært synd, siden kantspilleren er i ferd med å få tilbake selvtilliten nå som han igjen får spilletid.(…)

Paul Pogbas gode avgjørelser var imidlertid en av kampens høydepunkt, og United kunne hatt en kandidat til sesongens mål om Juan Mata hadde scoret på en av franskmannens flotte pasninger.

Ulike sports-forsider med United…