Bestemann igjen – mens det ble en jubelnatt for Andreas Pereira

Seks av våre utlånte var i aksjon denne midtuka.

Barcelona 0-2 Flamengo

Først av alt: det er snakk om det ecuadorianske Barcelona, ikke det spanske.

Flamengo vant natt til torsdag 2-0 i bortekampen mot Barcelona, og dermed er de klare for finalen i den gjeveste klubbturneringen i Sør-Amerika, siden de vant 2-0 i hjemmekampen mot Barcelona også i Copa Libertadores-semifinalen.

I finalen møter Flamengo fjorårsmester Palmeiras, så det blir et helbrasiliansk møte.

Andreas Pereira var i startelleveren til Flamengo, og han var åpenbart svært motivert – han pådro seg nemlig et gult kort allerede i det første spilleminuttet. Pereira ble byttet ut i det 77. minutt, på et tidspunkt hvor kampen i praksis var avgjort allerede.

Flamengo v Barcelona SC - Copa CONMEBOL Libertadores 2021
SKAL TIL COPA LIBERTADORES-FINALEN: Andreas Pereira og Flamengo.

Fulham 3-1 Swansea City

Swansea hadde onsdag kveld en tøff bortekamp mot Fulham, og det ble en oppskriftsmessig seier til hjemmelaget på Craven Cottage.

Alle målene i kampen ble scoret i den første omgangen.

Ethan Laird spilte som vanlig hele kampen for bortelaget, og selv på en dårlig dag for Swansea så imponerte vingbacken.

Lokalavisa gir Laird karakteren 7, og Laird var med det Swanseas bestemann.

De skriver at han var Swanseas livligste spiller offensivt i lange perioder, og han burde tydeligvis hatt en målgivende etter å ha servert Flynn Downes en enorm mulighet til å score. Selv hadde han et skuddforsøk som gikk via en motspiller og i tverrliggeren.

IMPONERTE IGJEN: Ethan Laird.

Barnsley 1-3 Nottingham Forest

Nottingham Forest snudde og vant 3-1 etter å ha vært under mot formsvake Barnsley.

Med det klatret Forest over nedrykksstreken.

I fjor var James Garner en nøkkelfigur (kanskje den viktigste) da Forest snudde motgang til medgang, men denne sesongen er han en bikarakter.

Han får karakteren 5 av Nottingham Post, som skriver at Garner ikke så ut som seg selv denne gangen heller, og at han sliter med å finne formen.

Garner ble byttet ut i det 71. minutt, noen minutter etter at Forest hadde gått opp i en 2-1-ledelse.

Nottingham Forest v Millwall - Sky Bet Championship
IKKE INNE I EN GOD PERIODE: James Garner.

Atlanta United (2) 1-1 Louisville City

Atlanta United 2 unngikk sitt fjerde tap på rad da de spilte 1-1 mot Louisville City natt til torsdag.

De tok ledelsen i førsteomgangen, men utligningen kom noen minutter etter hvilen.

Connor Stanley startet på innbytterbenken, men var i det 67. minutt den første innbytteren som ble sendt på banen, uten at han klarte å vippe kampen i hjemmelagets favør.

Queens Park Rangers 2-0 Birmingham City

Tahith Chong var en svært viktig brikke for et velfungerende Birmingham City i starten av sesongen, men i det siste har Birmingham møtt stadig mer motgang i ligaen.

Tirsdag ble det tap, og de har nå tatt ett poeng på de siste fire kampene.

Chong spilte hele kampen, men klarte ikke å utgjøre forskjellen på Loftus Road denne gangen.

Birmingham Mail gir ham karakteren 5 for innsatsen. De skriver at han hadde Birminghams beste sjanse før pause da han stupheadet rett på keeper.

Ellers skal han ha hatt noen fine ballberøringer, men avisa påpeker at han manglet sluttprodukt.

Queens Park Rangers v Birmingham City - Sky Bet Championship
TAPTE MOT QPR: Tahith Chong og Birmingham.

Hull City 1-1 Blackpool

Hull var på vei mot nok et nederlag, hjemme mot Blackpool, da Tom Eaves utlignet i kampens 84. minutt selv om Hull noen minutter før hadde blitt redusert til ti mann etter at Lewie Coyle fikk sitt andre gule kort for kvelden.

Omtrent umiddelbart etter utligningen valgte Grant McCann å bytte inn Di’Shon Bernard, som hadde startet kampen på innbytterbenken, for å tette igjen bak.

Hull klarte å holde på 1-1, men skulle nok gjerne hatt alle tre poengene i denne kampen. Bernard og Hull er fortsatt på nedrykksplass.

Andre:

• Ethan Galbraith gikk glipp av Doncaster Rovers’ bortekamp mot Ipswich, og da falt tydeligvis laget helt sammen. Ipswich, som har slitt tungt i sesongstarten, vant nemlig hele 6-0 mot Doncaster