Mangler du én eller flere billetter? Vi får opptil 50 ekstra til hver kamp

Supporterklubben har cirka 500 sesongkort på Old Trafford til alle Uniteds hjemmekamper, og til flere av kampene senere denne sesongen er det allerede utsolgt.

Men det kommer mer moro

United.no understreker imidlertid at hvis United går videre i Europa, uansett om det er i Champions League eller Europa League, så har vi 500 sesongkort også til disse kampene når de blir klare.

Det har vi også til eventuelle hjemmekamper i FA-cupen, som starter tidlig på nyåret.

Se komplett terminliste for United her.

Samtidig så har vi ikke ordentlig startet salget av billetter til hjemmekampene mot Chelsea og Norwich, dette fordi de fort kolliderer med en cuprunde (mer om det lenger ned).

Ekstra-billetter til alle ligakamper

Samtidig er Supporterklubben verdens største United-supporterklubb, noe som betyr at vi får opptil 50 ekstra såkalte kvotebilletter til hver eneste kamp i Premier League.

Disse gjøres også tilgjengelig for dere medlemmer, men da må dere også reagere raskt.

Disse får vi nemlig kun til salgs i noen få dager.

Supporterklubben understreker også at vi ikke har noen innflytelse om hvor på Old Trafford disse billettene er. Som oftest er de på Sir Alex Ferguson stand tier 3, East Stand Tier 2 eller i en av kvadrantene.

alle-v2
SETEPLASSERING OLD TRAFFORD: De røde sonene er der Supporterklubbens 500 vanlige sesongkort holder til, men disse ekstra kvotebillettene er det United som bestemmer hvor er.

 

Trenger du én eller flere ekstra billetter?
For kampene på nyåret gjelder følgende frister for salg av opptil 50 ekstrabilletter til hver kamp:

22.01, West Ham (H): Ledige billetter
12.02, Southampton (H): Ledige billetter
26.02, Watford (H): Ledige billetter
12.03, Tottenham (H): Utsolgt. Følg med på united.no fra cirka 4. januar
02.04, Leicester (H): Utsolgt. Følg med på united.no fra cirka 22. januar
16.04, Norwich (H): Kan kollidere med cup. Salget ikke startet
30.04, Brentford (H): Utsolgt. Følg med på united.no fra cirka 15. januar
15.05, Chelsea (H): Kan kollidere med cup. Salget ikke startet.

Kvotebillettene legges ut for salg så fort vi får tilbakemelding fra United på hvor mange billetter vi får tilgjengelig for hver kamp. Merk at kvotebillettene kun er tilgjengelige i ca en uke fra de legges ut.

Merk: Hjemmekampene mot Chelsea og Norwich kan altså fort flyttes fordi datoene kolliderer med FA-cup. Hvis enten United, Norwich eller Chelsea er med i FA-cupen når vi kommer så langt så vil kampene flyttes. I så fall flyttes kampene sannsynligvis til en midtuke.

Men: Hvis det er slik at du uansett dato og tid vil se én eller begge de to kampene – så kan du allerede nå kontakte Supporterklubben.

Les mer om alle turer og billetter – og bestill direkte fra vår turside.