Mange i aksjon

Det mest gledelige etter dagens landskamper er at det ikke er meldt om skader på noen av United-spillerene. En annen gledelig sak er at Wayne Rooney viser god form tre dager før oppgjøret mot Liverpool.

Slik gikk det i kampene med United-spillere involvert:

Montenegro 0-0 Irland

John O`Shea spilte hele kampen og hjalp irene til å holde nullen borte mot Montenegro. Etter dagens uavgjort har Irland 4 poeng på sine to første kamper i VM-kvalifiseringen.

Island 1-2 Skottland

Selv med ti mann det siste kvarteret klarte Darren Fletcher og Skottland det Norge ikke klarte; å slå Island. Dermed fikk skottene en liten revansje etter det forsmedelige tapet mot Makedonia i åpningskampen.

Nord-Irland 0-0 Tsjekkia

Etter å ha tapt 2-1 mot Slovakia i sin første kamp var det ikke mange som trodde at Nord-Irland og Jonny Evans kunne få til noe mot Tsjekkia. Det motbeviste de i kveld, og tok et meget sterkt poeng.

Kroatia 1-4 England

Wayne Rooney viste at formen er i anmarsj med en scoring og to målgivende i en solid kamp av England. Etter 63 minutter spilt satte han kontant inn ballen fra ca 12 meter. Rio Ferdinand og Wes Brown spilte også hele kampen. England står nå med full pott etter to kamper.

Frankrike 2-1 Serbia

Patrice Evra satt på benken hele kampen da Frankrike fikk revansje etter tapet mot Østerrike mot Serbia i kveld. Nemanja Vidic spilte hele kampen i Serbias midtforsvar.

Portugal – Danmark 2-3

For et drama i Lisboa! Helt frem til det 84. minutt ledet hjemmelaget 1-0 etter Nanis fulltreffer tre minutter før pause. Men så braket det løs for alvor. Nicolas Bendtner utliknet for Danmark, og dermed var det lett å sette penger på et uavgjort resultat. Bare to minutter senere knuste imidlertid Deco langt på vei danskenes håp med scoring fra straffemerket, og gjestene syntes omsider fortapt. Christian Poulsen hadde imidlertid ikke reist så langt for å lide nederlag, så like inn på overtid sjokkerte han vertene med ny utlikning. Danskene hadde likevel sikret seg det ene poenget – trodde alle! Men var nordboerne fornøyde? Nei, langt ifra! Sekunder før slutt fant Daniel Jensen ut at han ikke ville være dårligere enn lagkamerat Poulsen, og dermed vant Danmark sensasjonelt nok kampen 3-2. For et slag i trynet for Carlos Queiroz!