Maner til innsats

Wayne Rooney har resepten klar for hvordan laget skal innkassere trepoengere.

Kraftpluggen er naturligvis klar over at seier på Loftus Road vil bety tabelltopp på bekostning av byrivalen, og dermed er han også beredt på å gjøre alt som står i hans makt for å ordne tre poeng.

– Vi ligger to poeng bak City, men i neste uke kan tilfellet fort være at vi ligger foran og troner øverst på tabellen, har angriperen uttalt i et intervju med The Sun.

– Jeg synes vi befinner oss i en god posisjon, og nå trenger vi bare å fortsatte i samme sporet og vinne de neste kampene. Så får vi se hvordan ståa er da, sier han videre.

Manchester Uniteds toppscorer er imidlertid smertelig klar over at det ikke er noen enkel oppgave som venter på søndag. Eller førstkommende onsdag, for den saks skyld.

– Det er alt annet enn enkelt å skulle møte QPR og Fulham på utebane. De har fansen i ryggen, og det er smale baner, så det er vanskelig å reise derfra med tre poeng.

– Vi må passe på at vi ikke er selvtilfredse og at vi går til kamp med det fulle fokus på hvordan vi skal prestere og hvordan vi skal få med oss tre poeng tilbake til Manchester, oppfordrer han.