Mandagens rykter

Her er mandagens rykter!

Les også: Forrige ukes rykter

Mandag 17. juni:

21.40: Mer fra Kaveh Solhekol i Sky Sports. United, PSG og Barcelona skal alle ønske seg West Hams Issa Diop. United skal ha fått avslått et bud på 40 millioner pund pluss en spiller, men Solhekol skriver nå at 60 millioner pund kan være nok for den 22 år gamle franske midtstopperen. Og at United skal ha nektet å gi West Ham den spilleren de ønsket i avtalen.

19.30: Litt om Ander Herrera, selv om han har forlatt oss. Atletico Madrid og PSG er nå visstnok de to hovedalternativene for ham. Dette ifølge Paris United som er veldig gode på PSG.

19.15: Det rapporteres fra Spania at United har fortalt Real Madrid at Paul Pogba ikke er til salgs, og spanjolene skal derfor ha bestemt seg for å droppe sin interesse. Det er journalist José Luis Sanchez som melder dette. 

18.30: Benfica har sendt ut en offisiell uttalelse om at det ikke medfører riktighet at de skal være i forhandlinger med Atletico Madrid om et salg av Joao Felix. Eller er det bare taktikk?

17.40: Daily Mirror skriver nå at West Ham har avslått Uniteds bud på stopper Issa Dioup – som skal ha vært 40 millioner pund  pluss en spiller – uten at navnet på sistenevnte er kjent. Andre stoppere som er nevnt har vært Harry Maguire (80 mill pluss?), Kalidou Koulibaly (100 mill pluss?) og også Toby Alderweireld (25 mill).

17.25: Sky Italia melder at italienerne ikke er interessert i å tilby United det de ønsker for Paul Pogba. Samtidig nevner italienske Goal at United liker back Joao Cancelo, men selv om United skal like ham så skal de ikke være ute etter et kjøp her. Det siste her kan jo ha en del å gjøre med Uniteds interesse i Wan-Bissaka – der det skal ha vært ny utvikling. (se 17.20)

17.20: Kaveh Solhekol i Sky Sports melder at United nå har budt 50 millioner pund for Aaron Wan-Bissaka, men at budet er avslått fordi avtalen handlet om 35 millioner pund pluss resten basert på ulike klausuler. Solhekol – og andre – har skrevet at det er mulig at et bud på 50 millioner pund – som Palace vil være sikret å få – faktisk godtas.

Les også: – Håp om enighet denne uka

13:40: En kontraktsforlengelse har latt vente på seg, men nå skal Juan Mata, etter det Daily Mirror forstår, nærme seg en enighet med klubben. De skriver at partene, med 90 prosent sannsynlighet, vil bli enige, og at den sympatiske spanjolen vil forlenge med United. Det som har holdt forhandlingene gående skal være at spilleren vil ha en kontrakt på to år, mens klubben bare ønsker å gi ett. Avisen skriver at et kompromiss vil bli inngått.

Tidligere har Mata blitt linket til en retur til Spania, med både Barcelona og Valencia som potensielle destinasjoner.

12:22: På en dag som denne vil man nok kunne lese enormt mange rykter om Paul Pogba. Mange av dem sier også forskjellige ting. SkySports erfarer at Pogba blir værende i klubben. Daily Mail skriver imidlertid at Zinedine Zidane vil ha Pogba på plass i Madrid før de begynner sesongoppkjøringen sin 8 juli.

De skriver også at United vil ha minimum 133 millioner pund for franskmannen. i 11:34-ryktet noterer vi oss at L’Équipe hevder at Madrid ikke vil betale mer enn 107 millioner pund.

11:41: På søndag ble det bekreftet at Maurizio Sarri forlater Chelsea og tar over som Juventus-manager for Massimiliano Allegri. I et intervju med Calciomercato ble han spurt om Paul Pogba:

– Jeg hadde suksess med Hazard, jeg kan også gjøre det med et fenomen som Pogba, sa Sarri.

Videre skriver det italienske nettstedet at Juventus forbereder et bud på franskmannen. Det står dog ingenting om pris.

11:38: En som har vært hyppig nevnt i ryktespalten er Benficas portugisiske spisstalent Joao Felix. Daily Mail skriver at spilleren kan bli bekreftet som Atletico Madrid-spiller i løpet av dagen. Det kan virke som om interessen fra Manchester United (om den var reell) har kjølnet.

11:34: Franske L’Équipe skriver i dag at Real Madrid ikke ønsker å betale mer enn 120 millioner euro (rett under 107 millioner pund) for Paul Pogba. Det er vanskelig å tro at Ed Woodward vil la franskmannen gå for den summen.

09:50: Spanske Mundo Deportivo (lov å ta det med en klype salt) skriver at Manchester United kan hente Barcelona-duoen Ivan Rakitic og Philippe Coutinho. De skal begge sees på som erstattere for Paul Pogba, om det viser seg at han forlater klubben i sommer.

Kroaten har rukket å bli 31 år, og matcher derfor ikke Solskjærs ønske om å hente unge spillere. Coutinho på sin side er 26.

09:39: Rykteuken fortsetter med en annen tabloidavis når Daily Star melder at Monaco har tilbudt Youri Tielemans til Manchester United for ca. 40 millioner pund.

Litt mer troverdige Telegraph skriver imidlertid at United har takket pent nei til belgierenes tjenester.

07:56: Ukas første rykte kommer fra The Sun, som melder at Manchester United kan komme til å legge en ny kontrakt på bordet til Marcus Rashford for å skremme vekk Barcelona og Real Madrid. Avisen tror at hurtigtogets nye lønn vil ligge på 350 000 pund i uka.