Ryktesaker, uke 36

Kan James Wilson også forsvinne før vinduet stenger?

Forrige ukes rykter

Mandag 31. august:

18.15: James Wilson kan bli Bournemouth-spiller før overgangsvinduet stenger. Unggutten skal være aktuell for en låneovergang til den nyopprykkede klubben, melder The Mirror. Bournemouth må imidlertid vente seg konkurranse.

13.00: Ja, så har vi hørt det og: Emmanuel Adebayor skal ha blitt tilbudt Manchester United! Tottenham-spissen har fått beskjed om at han ikke har noen fremtid på White Hart Lane, men nøler med å gå med på en låneavtale med West Ham. Isteden vil han vente og høre om United kan ha bruk for ham. Ifølge Daily Mail foretrekker den 31 år gamle togoleseren å bli boende i London, men om United vil ha ham skal han være villig til å flytte nordover.

12.35: Tor-Kristian Karlsen har åpenbart sans for Anthony Martial, Monaco-spissen som er linket til United (se kl. 07.45).

12.30: The Telegraph hevder at Anders Lindegaard står overfor en overgang til West Bromwich. I så fall følger han Jonny Evans, som skrev under for Tony Pulis menn i helgen. Avisen skriver at WBA-manageren nå avslutter keeperjakten etter etter å ha blitt enig om en avtale for den 31 år gamle dansken. Bekreftelse på overgangen er forventet i ettermiddag.

12.05: Ifølge Sky Sports News kan Adnan Januzaj være på vei til Bundesliga.


09.15: Så kan vi selvsagt også ta med at notorisk upålitelige Daily Star skriver at QPR-spiss Charlie Austin kan være på vei til Old Trafford, og at United vil slippe unna med rundt £15 millioner i overgangspenger. Avisen viser til bookmaker-bransjen hvor oddsen på at dette kan komme til å skje visstnok skal ha sunket fra «outsider-nivå» til «sikkert som banken».

07.55: Den spanske radiostasjonen Cadena SER meldte søndag kveld at Real Madrids forsøk på å hente David De Gea til Madrid før overgangsvinduet stenger, kan ha møtt veggen. Årsaken er at klubbens nåværende førstekeeper, Keylor Navas, ikke har noen planer om å forlate Santiago Bernabéu, noe som ifølge AS kompliserer De Gea-saken.

07.50: Et siste bud på Gareth Bale? Spekulasjonene økte ifølge The Telegraph i styrke i går kveld om at Manchester United er villige til å legge inn et siste bud på waliseren, pålydende £72.5 millioner.

07.45: Ifølge franske Le Parisien, er Monaco-spissen Anthony Martial enig med Manchester United om sine personlige betingelser for en overgang.
I går ble det hevdet at Monaco har avslått et bud på €50 millioner (£36.5 mill.) for 19-åringen som nettopp har blitt innkalt til det franske landslaget for aller første gang. Les mer her.