– Man trenger noen som kan holde på ballen høyt i banen

I et intervju med The Athletic forteller Odion Ighalo at han nærmer seg klar til å starte en kamp, samt hvilke ting han trener på får å bli fysisk klar for Premier League.

Manchester Uniteds innleide spiss, Odion Ighalo, jobber fortsatt hardt for å nå det fysiske nivået som kreves for starte, fullføre og hevde seg i en Premier League-kamp.

I The Athletics United-podkast, Talk of the Devils, gir han en positiv oppdatering.

– Jeg føler meg bedre og bedre for hver kamp som går og jeg nærmer meg det fysiske nivået jeg bør være på.

Han kom til United fra den kinesiske ligaen. De er utenfor sesong når januarvinduet er åpent, så det var ingen kampklar Ighalo som landet i Manchester etter at låneavtalen var i boks.

Før han sluttet seg til troppen kjørte han derfor doble treninger med det britiske OL-laget i taekwondo.

– Det var bra. Jeg ble pushet hardt, for det er over tre år siden jeg sist spilte i Premier League. Dette er noe annet enn det jeg kom fra. 

– Jeg gjorde det for å bli skarpere og for å få den ekstra dytten til å bli klar.

BARE NESTEN: Mot gamleklubben Watford og mot Chelsea var nigerianeren nære ved å score, men hans første mål for klubben lar fortsatt vente på seg.

Det er ingen hemmelighet at Ighalo ble hentet inn mye på grunn av Marcus Rashfords skade. Solskjær har sagt at Ighalo kan avlaste Anthony Martial med tanke på spilletid, men at også fordi han er en annen type spiss.

Ighalo trener nemlig spesifikt på å holde på ballen med forsvarsspillere som presser ham.

– Jeg har spilt i Premier League før og jeg hva som kreves av fysikk. Man trenger noen som kan holde på ballen høyt i banen slik at laget kan flytte oppover. Jeg jobber med det nå og blir bedre og bedre. 

– Vi har gode spillere. Dessverre er Rashford skadet, men jeg er glad for hver gang jeg får sjansen på banen.