Argentina v Uruguay: Group A - Copa America Brazil 2021

Målløs Cavani – nesten-nedtur for Brasil uten Fred

Venezuela ligger helt nederst i den søramerikanske VM-kvalifiseringen, men natt til fredag skapte de problemer for Brasil likevel.

Fred var ikke på banen, og en rekke andre som vanligvis ville startet for Brasil var heller ikke med i elleveren her, men likevel var Brasil ventet å vinne komfortabelt.

De vant til slutt, men komfortabelt ble det ikke. Ja, det så lenge ut til at det var Venezuela som skulle vinne.

Dynamo Kiev-spiss Eric Ramirez ga hjemmelaget ledelsen allerede i det 11. minutt, og den ledelsen stod seg nemlig frem til Marquinhos utlignet for Brasil i det 71. minutt. I det 85. minutt sørget Gabriel Barbosa for brasiliansk ledelse med et straffespark, før Ajax-vingen Antony økte til 3-1 i kampens sjette overtidsminutt, da Venezuela prøvde å redde poeng. Dermed så resultatet komfortabelt ut, men de var bare noen minutter fra å gi bort poeng.

Brasil møter Colombia i neste kamp, før de så møter Uruguay i siste kamp av dette landslagsoppholdet. De har uansett god kontroll når det gjelder VM-kvalifikasjon, og topper gruppa klart (åtte poeng foran Argentina).

Brazil v Venezuela: Group B - Copa America Brazil 2021
SPART MOT VENEZUELA: Fred.

Målløst i Uruguay

Det ble spilt flere kamper i den søramerikanske VM-kvalifiseringen natt til fredag, blant annet kampen mellom Brasils to neste motstandere, nemlig Uruguay og Colombia. Begge landene er godt med i kampen om en VM-plass, men er på ingen måte sikre.

Edinson Cavani startet på benken for Uruguay, men etter en målløs førsteomgang kom han inn for en småskadet Luis Suárez til starten på den andre omgangen.

Det hjalp ikke for Uruguay, det forble målløst, og Colombia hadde med det kjempet seg til sitt første poeng i Uruguay på 20 år.