Tirsdag ble det spilt flere landskamper som involverte United-spillere.

Sverige 3-3 Norge

Det var kanskje bare en privatlandskamp, men landskamper mellom Sverige og Norge betyr jo alltid litt ekstra.

I skadefraværet til Lisa Naalsund og Maria Thorisdottir var Vilde Bøe Risa Uniteds eneste representant, og ikke overraskende leverte hun målpoeng.

Da Norge utlignet til 1-1, så kom nemlig det målet etter at Bøe Risa gikk på et godt løp på venstresiden og kom seg inn i boksen, før hun serverte Arsenals Frida Leonhardsen Maanum foran mål på glimrende vis.

Norge gikk senere opp i ledelsen, før Sverige snudde kampen og så ut til å ha sikret seg seieren på overtid, men så scoret Leonhardsen Maanum igjen, og det endte 3-3 på Gamla Ullevi.

utdsei
BØE RISA: Har levert en del mål for United denne sesongen, og startet forrige ligakamp. Her etter Uniteds seier borte mot Tottenham.

England 0-2 Australia

England vant torsdagens «Finalissima» mot Copa América-vinner Brasil, men tirsdag kveld ble det tap i privatlandskampen mot Australia (som arrangerer sommerens VM sammen med New Zealand).

Mary Earps, Alessia Russo og Ella Toone startet alle for England, mens Maya Le Tissier satt hele kampen på benken.

Toone ble byttet ut etter en times spill.

Toone og Russo har tidligere fungert godt som innbyttere som vipper kamper i Englands favør, og BBC-journalist Jacqui Oatley skrev på Twitter underveis i kampen:

– Problemet med å starte med Russo og Toone, er at du ikke kan sette innpå Russo og Toone. Det kalles «Adama Traoré»-problemet.

tooneneg
VI FIKK IKKE SE SLIKE SCENER TIRSDAG: Ella Toone og Alessia Russo gikk begge målløse av banen.

Portugal 1-1 Wales

Det endte uavgjort 1-1 mellom Portugal og Wales i denne privatlandskampen i Guimarães etter et utligningsmål fra Readings Rachel Rowe. Chelseas Sophie Ingle ble utvist på overtid uten at Wales ble straffet ytterligere resultatmessig for det.

Hayley Ladd spilte hele kampen for Wales.

Safia Middleton-Patel og Chloe Williams var ubenyttede reserver for waliserne.

Skottland 4–0 Costa Rica

Skottland vant enkelt 4-0 i en privatlandskamp hjemme mot Costa Rica. Den 17 år gamle midtbanespilleren Emma Watson skal visstnok være på vei til United, og hun scoret to av Skottlands mål i denne kampen.

Utlånte Kirsty Hanson startet for Skottland, og spilte frem til det 71. minuttet, mens Martha Thomas kom inn i det 57. minutt på stillingen 3-0.

Frankrike 2–1 Canada

Frankrike vant 2-1 mot Canada i en privatlandskamp sent tirsdag kveld.

Innlånte Estelle Cascarino spilte hele kampen for Frankrike. Hun leverte ikke målpoeng fra det som ser ut til å ha vært en stopperposisjon, men tvillingsøster Delphine hadde den målgivende pasningen til det første målet.

For Canada startet Adriana Leon (som ble byttet ut i det 77. minutt), mens Jayde Riviere kom inn i det 54. minutt.

Riviere slo til med et finfint innlegg som førte til et reduseringsmål for Canada – riktignok via to franske spillere først, slik at det ikke ble noen målgivende pasning registrert av den grunn.