En omgang for Janko

Janko Saidy la opp til Sveits’ første mål, da U19-laget deres slo Romania fredag ettermiddag.

Rumenerne overrasket de 200 tilskuerne med rask angrepsfotball i de første tjue minuttene av kampen, og Saidy Janko som spilte høyreback for landet sitt, fikk mye å henge fingrene i.

Romania tok ledelsen 1-0, men etter 39 minutter kom Janko seg forbi på høyrekanten og fikk lagt inn i feltet, der ventet, og ekspederte ballen i mål til 1-1.

Saidy ble igjen i garederoben i pausen, og kunne se lagkameratene hans score to mål til i andre omgang, noe som til slutt holdt til 3-2-seier.

– Vi ble tatt på sengen av aggresiviteten deres, men vi klarte å ta over spillet utover i kampen, og i andre omgang var vi det beste laget, sa treneren til Sveits, Gérard Castella.

Sveits skal ut i ny kamp mot Romania igjen, allerede lørdag.