Målgivende for Lingard

Lingard gjorde et godt innhopp for Derby mot Rotherham. Se hans målgivende pasning.

Jesse Lingard hadde en ganske god debut for Derby i FA-cupen mot Reading i helga, selv om det etter et idiotisk rødt kort endte med tap, men Lingard ble likevel plassert på benken fra start i tirsdagens bortekamp mot Rotherham.

Derby gikk til pause med uavgjort 1-1, men noen dårlige minutter gjorde at Rotherham plutselig var oppe i 3-1. Med en halvtime igjen gjorde tidligere United-assistent Steve McClaren et trippelbytte, og en av spillerne som kom inn var Jesse Lingard.

Tom Ince, en av Lingards konkurrenter om en plass på laget, scoret sitt andre mål for dagen, og det stod 2-3, og opphentningen var i gang. Med sju minutter igjen på klokka kom utligningen, og Lingard var involvert. Rutinerte Darren Bent puttet ballen i mål, og Jesse Lingards løp og cross får skryt fra flere hold.

Flere mål ble det ikke, og Derby ga dermed bort verdifulle poeng i opprykkskampen, men utligningsmålet sikret jo uansett et poeng som til slutt kan vise seg å bli helt avgjørende.