Målfest for Greenwood & co

Uniteds U18-lag vant 6-3 mot Derby.

Uniteds unggutter er ofte gøy å se på, men siden det ser ut som om både Angel Gomes og Tahith Chong nå er flyttet opp til reservene, så er det viktig at andre spillere står frem.

Lørdag mot Derby var det flere av de offensive spillerne som stod frem, og så får vi satse på at forsvarsspillet hever seg etter hvert.

United ledet 2-0 til pause, etter scoringer av Jimmy Garner og (rett før pause) Mason Greenwood.

U18-SJEF: Kieran McKenna.

Innbytter Burkart slår til

I det 57. minutt kom Nishan Burkart inn for Millen Baars, som måtte ut med skade, og han brukte bare tre minutter på å øke til 3-0.

Greenwood skapte flere sjanser lagkameratene slik at det kunne blitt 4-0, men i stedet var det Derby som reduserte. Noe comeback var uansett ikke på gang, for et Derby-selvmål noen minutter senere – der Puigmal og Burkart var involvert – gjorde at det stod 4-1.

Puigmal var involvert igjen på 5-1, men det var Mason Greenwood som satte den i mål.

Så kom to Derby-reduseringer, men rett før slutt fikk Burkart siste ord da han satte inn 6-3 på Carrington.

TOMÅLSSCORER: Nishan Burkart.

Manchester United 6-3 Derby County