– Målet er å få ham opp på A-laget

Kan Teden Mengi «ta en Brandon Williams»? U23-sjef Neil Wood har store forhåpninger til den unge forsvarsspilleren.

– Teden har vært fantastisk, sier reservelagssjef Neil Wood i et intervju med Manchester Evening News.

Han snakker om Teden Mengi, midtstopperen som nylig ble 18 år, og som blir sett på som et av de største talentene i United-akademiet.

Det stemmer også bra med praten vi hadde med akademikjenner David Pritt i vår gjennomgang av de største stoppertalentene i klubben.

– Mengi har vært uvirkelig god. Etter min mening er han den beste midtstopperen jeg har sett på den alderen, sa Pritt.

I november var Mengi med til Kasakhstan, og den daværende 17-åringen satt på benken mot Astana.

La oss så gå tilbake til Neil Woods intervju om Mengi:

– Han kom opp til oss ganske tidlig i sesongen. Litt som Brandon [Williams] så kom han opp fra U18-laget og tok sjansen sin. Han spilte virkelig godt, og klarte å holde på plassen sin på laget. Og da han gikk ned igjen på U18-laget for å lede Youth Cup-laget, så hadde han noen strålende kamper der.

– Vi kommer til å jobbe med ham neste sesong, og han er en vi ønsker å «ta en Brandon» med, få ham til å ta steget videre, og målet er å prøve å få ham opp til førstelaget om vi kan klare det. Det er det vi har U23-laget for, vi prøver å få til det hoppet opp til A-laget. Og som med Brandon, så håper vi at de tar sjansen med en gang den sjansen kommer.

– Brandon har gjort akkurat det: han begynte [sesongen] med U23-laget, og var med oss under pre-season, og var strålende. Han kom inn i full fart på den første dagen av pre-season, du kunne se viljen han hadde, og han den som jobbet hardest av alle i gruppa – han har fått belønningen for det nå. Han fikk sjansen sin på førstelaget, og gjorde det veldig godt, og har ikke sett seg tilbake siden.

WILLIAMS OG MENGI (OG D’MANI MELLOR): Her fra en A-lagstrening i november.