Målene rant inn

Dean Henderson og Axel Tuanzebe involvert i hver sin scoringsbonanza.

To kamper, 15 mål. Det er slett ingen hverdagskost, men tirsdag og onsdag var det nettopp det som ble resultatet da to av Uniteds utlånte var i aksjon.

Mens Dean Henderson og hans Sheffield United til slutt kunne juble over en knepen borteseier, tapte Axel Tuanzebe [t.v. på bildet over] og hans Villa-kamerater to poeng i en ellevill fotballkamp hjemme på Villa Park.

Brentford 2-3 (1-2) Sheffield United

Dean Henderson voktet som vanlig buret da guttene fra stålbyen benyttet tirsdagskvelden til en avstikker til hovedstaden.
Med Brentford på motsatt banehalvdel ble det en tøff oppgave for opprykksjagende Sheffield-spillere, som måtte tåle å se Dean Henderson slippe inn ett mål i hver omgang, det første allerede etter seks minutter.

Like etter utliknet gjestene da Brentfords Ngoyo satte inn kveldens første selvmål, og ytterligere få minutter senere var ex-Red Oliver Norwood frempå med en fenomenal scoring som sendte Sheffield-laget i en ledelse.

Knapt halvveis ut i andre omgang var det gjestenes John Flecks tur til å score på egen keeper, før Leon Clarke til slutt gjenopprettet stillingen på vegne av sin uheldige lagkamerat.

Dermed endte kampen med 3-2-seier til gjestene fra South Yorkshire.

Sheffield Star gir Dean Henderson en 7’er på børsen, men mener likevel at han kanskje kunne  ha gjort det litt bedre ved Brentfords utligningsmål. Samtidig berømmes 21-åringen for flere gode inngripener.

Aston Villa 5-5 (3-3) Nottingham

Axel Tuanzebe var på plass i sin foretrukne posisjon som midtstopper da Aston Villa onsdag kveld tok imot Nottingham Forest hjemme på Villa Park.
Det gikk dessverre ikke bare bra, for selv om den innleide United-spilleren ikke på noen måte får skylden for nederlaget, tar det seg unektelig dårlig ut for en midtstopper når laget hans slipper inn fem.

Keeper Ørjan Nylan derimot, må av The Mirror tåle betegnelsen «very suspect». Med bare tre poeng på avisens børs, vurderes han klart svakest av samtlige aktører.

Samtidig får Tuanzebe og stoppermakkeren hans, den tidligere United-spilleren James Chester, begge 6.

Resultatet må ellers ha føltes spesielt surt for banens store spiller, Villa-angriper Tammy Abraham. Han sørget for fire av lagets fem mål, mot et Forest-mannskap som spilte en fjerdedel av kampen med bare ti mann. Venstreback Tobias Figueiredo pådro seg direkte rødt i det 68. minutt, på et tidspunkt da laget hans ledet 4-3.
Villa benyttet deretter sitt overtall til å ta ledelsen 5-4, bare for å glippe på tampen, noe som altså innebærer at laget mistet to poeng.