malacia250922

Nederland doblet ledelsen ni minutter på overtid

Seieren satt langt inne for Nederland som møtte Senegal mandag ettermiddag. Uniteds Tyrell Malacia satt på benken hele kampen. Først etter 84 minutter havnet ballen endelig i mål for de oransje som var storfavoritter i kampen. Ni minutter på overtid doblet de ledelsen, da Depays skudd ble sendt i retur av Senegals-keeper. Der kom Klaassen klar og satte ballen rett i målet.

Nederland og Senegal er i gruppe A, sammen med Qatar og Ecuador. Nederland leder nå gruppen sammen med Ecuador, etter deres seier i åpningskampen søndag ettermiddag.

Senegal 0-2 Nederland

Mål: 0-1 Gakpo (De Jong 84), 0-2 Klaassen (90+9).

Nederland: Noppert – Blind, Aké, Van Dijk, De Ligt, Dumfries – De Jong, Berghuis (Koopmeiners 79), Gakpo (De Roon 90+4) – Bergwijn (Klaassen 79), Janssen (Depay 62).

Vi oppdaterer med scoringer og det viktigste som er verdt å vite om United-spillerne i kampen.

90+9min: 0-2 Davy Klaassen. Depay skyter på mål, men keeper sender ballen i retur, der kommer Klaassen som setter inn Nederlands andre mål.

84min: 0-1 Cody Gakpo. Gakpo header ballen inn i mål etter et nydelig innlegg fra De Jong.