To mål for Hernández

Mens Cleverleys Aston Villa ble senket av Welbeck & co. Les om de utlånte her.

Manchester United møter Leicester City på King Power Stadium 14.30 på søndag, men også andre United-spillere er i aksjon denne helgen. Hernández var den som imponerte mest på lørdagen, og så får vi se på søndag om noen kan følge opp. Denne saken blir uansett oppdatert etter hvert som det skjer noe med de utlånte.

Lørdag 20. september

Aston Villa 0-3 Arsenal

Tom Cleverley startet for Aston Villa, som mot Liverpool, men denne gangen klarte han ikke å hjelpe United. Arsenal var rett og slett altfor gode for et Villa-lag som slet med sjukdom inn mot kampen, og vår egen Danny Welbeck var en viktig faktor i Arsenal-seieren. Først hadde han en finfin målgivende til Mesut Özil, før han selv la på til 2-0 etter pasning fra Özil to minutter etter 1-0-scoringen. Så kom 3-0 ganske raskt etter det igjen også.

Flere mål ble det ikke. Cleverley fullførte kampen, men i likhet med resten av Aston Villa imponerte han ikke så veldig mye i denne kampen. Men mest av alt var det noen få fryktelige minutter som senket Aston Villa.

Her er i alle fall én positiv ting en kan trekke frem for Cleverley i dag, men det ble altså null poeng mot The Gunners.

welbeckarsenal (650 x 358)
MÅLSCORER: Ex-red Danny Welbeck hadde både mål og målgivende, og bidro til en vanskelig dag for kameraten Tom Cleverley.

Burnley 0-0 Sunderland

Sist helg var ikke Michael Keane i kamptroppen, det var han denne gangen. Problemet var at han bare var på benken, og der ble han også værende hele kampen. For Keane personlig var det kanskje en ulempe at Burnley holdt nullen, siden det viser at det fungerer defensivt. Samtidig tilsier 0-0-resultatet kanskje at Burnley kunne trengt Keanes duellstyrke på offensive cornere…?

Deportivo 2-8 Real Madrid

Javier Hernández startet også på benken, ikke overraskende, i dette viktige oppgjøret for Real Madrid. Sesongstarten har ikke vært god, men det ville ex-red Cristiano Ronaldo gjøre noe med, og han scoret tre av målene i Real Madrids overbevisende borteseier. En typisk 2-8-kamp.

Hernández kom inn det siste kvarteret, på stillingen 1-5, og den lille erten bidro med to scoringer som kanskje ikke var så viktig for laget, men som garantert var viktig for meksikaneren. Skuddet som ble hans første mål var attpåtil en skikkelig kanon av et skudd, en vakker halvvolley med venstrefoten som egentlig hadde fortjent å avgjøre kampen. Hans andre mål kom på et skudd fra distanse som gikk via en Deportivo-spiller, men målet blir etter alt å dømme også kreditert Hernández.

Athletic Bilbao B 1-0 Real Madrid Castilla

United hadde en mann i aksjon for Real Madrids andrelag også. Guillermo Varela skal ha spilt hele kampen for Zinedine Zidanes mannskap, og Zidanes gutter skal ha forsvart seg godt hele kampen, helt frem til den eneste forsvarsfeilen gjorde at det ble et nytt tap. Tre spillere blir nevnt at skal ha vært involvert i den forsvarsfeilen, og Varela var ikke blant de tre. Vi regner derfor med at han har gjort sine saker bra.

19.00: Vojvodina Novi Sad 5-2 Spartak Subotica (pågår)

Vanja Milinković er vår mann på Vojvodina-laget, som har vunnet fire av de første fem kampene. Nå får de besøk av Spartak Subotica, som har hatt en brukbar start, men Milinković & co bør være favoritter. Milinković spilte hele kampen Vojvodina, som tydeligvis hadde full kontroll. Milinković slapp inn to mål, på tidspunkt der seieren allerede var sikret, så kanskje var det konsentrasjonen som sviktet for den unge og høyreiste keeperen…?

Søndag 21. september

14.30: Leicester City-Manchester United

Nick Powell er ikke tilgjengelig til kamp siden det er United han er utlånt fra. Se også saken vår om ex-reds i Leicester her.

17.00: Everton-Crystal Palace

Wilfried Zaha og Crystal Palace skal ut i en tøff dyst på Goodison Park mot Everton. Joda, Everton har ikke hatt noen superåpning på sesongen, og de spilte Europa League-kamp på torsdagen, men scouserne er likevel klare favoritter til denne kampen. Så lenge Zaha er frisk og rask vil nok han starte for dette Palace-laget.

19.00: Gil Vicente-Sporting

Nani scoret i midtuka i Champions League, men nå håper nok Sporting-fansen å få sett det samme i ligaen også. Der har Sporting havnet litt på etterskudd i starten, med fire poeng opp til både Porto og Benfica. Motstander her er Gil Vicente, som bare har tatt ett poeng på de fire første kampene.

19.00: Rijeka-Dinamo Zagreb

Ángelo Henríquez’ låneopphold i Real Zaragoza var ikke så veldig imponerende, av flere grunner. Men hans tid i Kroatia har i alle fall startet på imponerende vis med tre mål på fem kamper, og Dinamo Zagreb topper tabellen. Og søndag kveld skal Henríquez & co forsvare den posisjonen, for de spiller borte mot laget på andreplass, bare poenget bak. Kommer det flere mål fra chileneren?