Maguire trente ikke – Matic var Lindelöf-partner på trening

United-journalistene som tirsdag fikk bivåne lagets trening tirsdag, melder at kaptein Harry Maguire ikke deltok på treningen i det hele tatt.

Under Ole Gunnar Solskjærs pressekonferanse, som fant sted rett før treningen, uttalte United-treneren at Maguire ville jogge på siden av treningen, før han ville prøve seg sammen med lagkameratene.

Dette skjedde altså ikke.

Matic var Lindelöf-partner på trening

Manchester Evening News er blant mediene som omtaler treningsøkten.

Mens lagkameratene dro i gang treningsøkten, ble midtstopperen sittende på benken.

Ole Gunnar Solskjær kom bort og snakket med 28-åringen i en timinuttersperiode, før Maguire til slutt tuslet i garderoben, bare kvarteret etter at økten hadde begynt.

Trening
TRENTE UTEN KAPTEINEN: United-spillerne måtte klare seg uten Harry Maguire under tirsdagens trening.

Dermed er spørsmålet hvem som tar Maguires plass i midtforsvaret, ved siden av Victor Lindelöf. Eric Bailly og Axel Tuanzebe virker å være det heteste kandidatene, men under tirsdagens trening var det Nemanja Matic som dannet stopperpar med Lindelöf foran David de Gea.

Det skriver ESPN-journalist Rob Dawson.

Så er spørsmålet om dette handler om å holde onsdagens midtforsvar hemmelig, eller om Matic faktisk er tiltenkt rollen ved siden av Lindelöf.

Bailly (1)
MOTTOK BEHANDLING: Eric Bailly lå nede etter tirsdagens trening.

MEN-journalist Samuel Luckhurst skriver også at Eric Bailly mottok medisinsk behandling etter treningsøkten, men at det ikke var tegn til noen identifiserbar skade på ivorianeren.

Ville la Maguire prøve seg på trening

Det var under tirsdagens pressekonferanse at Ole Gunnar Solskjær uttalte at Maguire ville forsøke seg under den påfølgende treningen.

Nordmannen hadde lenge vært skeptisk til om kapteinen ville rekke Europa League-finalen etter skaden han pådro seg mot Aston Villa, men United-treneren har også vært påpasselig med å ikke frata Maguire alt håp.

Tirsdag ettermiddag sa han dette:

– Harry vil jogge litt opp og ned sidelinjen før han trolig forsøker seg med de andre på treningen etterpå, uttalte Solskjær, som foruten to andre skadde spillere har en spilleklar United-tropp å velge blant.

– Anthony (Martial) og Phil (Jones) ble ikke klare, men ellers ser det ganske så bra ut.

sunny3344325
VILLE LA MAGUIRE PRØVE SEG PÅ TRENING: Men Ole Gunnar Solskjær må nok klare seg uten kapteinen sin onsdag kveld.

Luke Shaw deltok også på tirsdagens pressekonferanse. Venstrebacken uttalte usikkerhet rundt rekkekamerat Maguires mulighet til å spille, men sa at det viktigste uansett er at de friske spillerne blir klare til kampen.

– Han (Maguire) er her. Vi får se hvordan det går. Vi er litt usikre. Vi håper at han kan være tilgjengelig, men hovedfokuset nå er å sørge for at de som er friske blir klare til kampen.

Solskjær uttalte at det fortsatt er noen plasser i startelleveren han ikke har bestemt seg for, men at det tirsdag bare handlet om å få en god oppkjøring.

– Det er alltid vanskelig å utelate spillere, men en finale er en belønning for alt vi har gjort denne sesongen. Hvis det er tvil mellom et par av spillerne så handler det om formen den siste tiden.

– Nå skal vi kose oss på den siste økta før finalen. Spillerne får laget onsdag.

Tidligere har Solskjær sagt at tirsdagens trening er viktig, men at han uansett vil avvente til onsdag utpå dagen før han tar den endelige avgjørelsen om Maguire.