GettyImages-1401601797

Maguire og England berget uavgjort mot Tyskland

Tyskland hadde Harry Maguire og England i kne, men en sen utligning på straffe av Harry Kane sørget for poengdeling i München.

Tyskland – England 1-1 (0-0)

Nations League, Allianz Arena. Gruppe A. 1-0: Jonas Hofman (51), 1-1: Harry Kane (str. 88)

Live:

SLUTT: Tyskland var det førende laget i det meste av kampen, men da Jack Grealish og Jarrod Bowen kom inn ble det fart i England. Jonas Hofman sendte vertene i føringen, før Harry Kane først skaffet straffe og deretter scoret fra 11-meteren. England er noe heldige som får med seg det ene poenget, og nå lever gruppen.

90+2 min: Ballen lempes inn i Englands felt, men der er Harry Maguire med en befriende heading. Har vært god i dag Maguire. Fremstår som en helt annen spiller for England enn United.

90 min: Kane får en ny stor sjanse, men bommer regelrett på ballen i det han skal avslutte. Der kunne det fort blitt 2-1 om Kane hadde fått skikkelig treff. Det ville vært et lite ran.

Italia har slått Ungarn 2-1. Men om det ender uavgjort i München er gruppen ganske åpen.

Da er Kane oppe i 50 landslagsmål. Kun tre bak rekorden til Wayne Rooney. Den ryker nok snart…

88 min: MÅL: Harry Kane sender ballen til venstre, Neuer går til høyre og dermed er vi like langt.

85 min: Kane går i bakken. Ingenting sier dommeren, men så griper VAR inn og ber dommeren studere TV-bildene. Det ender med at han gir straffe til England.

84 min: Tyskland bytter igjen: Gündogan går ut mens Sané kommer inn.

81 min: England litt friskere i det siste. Det ligger en scoring i luften for Tyskland får rom å kontre i.

80 min: England bytter. Saka går ut og Bowen kommer inn.

76 min: England får en enorm mulighet. Jack Grealish kimmer seg løs på venstrekanten og finner Harry Kane i feltet. Kane får avsluttet bra, men Manuel Neuer varter opp med en mesterlig redning.

74 min: Maguire får hodet på en corner fra Kieran Trippier, men Neuer har kontroll.

Tyskland har vært det klart beste laget etter pause. England virker slitne.

73 min: England bytter. Mount ut og Grealish kommer inn.

70 min: Müller er nære ved å øke til 2-0 for Tyskland. Avslutningen reddes av Pickford

65 min: Tyskland med to bytter. Gnabry kommer inn for målscorer Hofman, mens Werner erstatter Musiala

Ungarn har redusert til 1-2 mot Italia

58 min: Frispark for England i gunstig posisjon. En innøvd variant som ender med et skudd fra Harry Kane. Blokkeres.

55 min: Mason Mount tvinger frem en corner. Kan England svare?

51 min: MÅL: Jonas Hofman får tid og rom i feltet og lader kanonen. Skuddet er hardt, men ikke bedre plassert enn at Jordan Pickford kanskje burde reddet det. Det står uansett 1-0 til vertene.

46 min: 2. omgang er i gang

PAUSE

I den andre kampen i gruppe A leder Italia 2-0 over Ungarn

45+4 min: Saka fyrer løs. Like utenfor målet til Manuel Neuer som må ut i full strekk.

Det er lagt til åtte (!) minutter i 1. omgang.

45 min: I motsatt ende får Saka en skuddsjanse. Neuer slår til corner.

44 min: Musiala fyrer løs, men Pickford har kontroll.

35 min: Noen småskader og mange stopp i spillet har gjort kampen  oppstykket etter en spennende og fartsfylt start.

26 min: Neuer mister ballen i duell med Maguire. Ballen havner hos Kane som blåser den over. Solid sjanse for gjestene.

23 min: Snodig situasjon. Hofmann får ballen og kommer alene med Pickford. Setter ballen behersket i mål, men det så ut til å være offside. Spillerne venter mens VAR vurderer situasjonen, men det ender med offside og frispark til England.

22 min: Solid start av Harry Maguire. Vinner alt i luften.

17 min: God sjanse for Tyskland. Det lave innlegget fra høyrekanten snappes imidlertid av Pickford. Everton-keeperen mister ballen, men fanger returen umiddelbart.

12 min: Kalvin Phillips får seg en smell. Prøver å fortsette, men må gi seg. Jude Bellingham kommer inn for Leeds-spilleren.

6 min: Sterling og England ypper seg, men Rüdiger klarerer innlegget til corner. Den ender til slutt med at Harry Kane fyrer løs, men avslutningen går rett på Neuer.

2 min: Det var da voldsomt så hissige Tyskland var i starten. En corner stusses av Råudiger i retning Thomas Müller, men Kyle Walker redder med skotuppen foran veteranspissen.

2 min: Tyskland med en tidlig sjanse. Havertz fyrer løs fra skrått hold, men Pickford har kontroll.

1 min: England med sine blå bortedrakter tar avspark

Før kampen:

Harry Maguire har hatt en svak sesong i United-trøyen, men nyter fremdeles stor tillit hos Englands landslagssjef Gareth Southgate.

United-kapteinen starter i midtforsvaret i det viktige møtet med Tyskland på Allianz Arena.

Tyskland gjør en rekke endringer på laget som spilte 1-1 mot Italia i åpningskampen og mønstrer dette mannskapet: Neuer – Schlotterbeck, Rüdiger, Klostermann, Raum – Gündogan, Kimmich – Hofmann, Müller, Musiala – Havertz.