– Det skulle vært rødt og vi har vært best mot United hver gang

Ole Gunnar Solskjær var en glad mann etter seieren på Stamford Bridge, selv om han lett innrømmet at United ikke spilte veldig bra.

LES OGSÅ: – Kan ikke forstå at vi måtte spille denne kampen nå

Frank Lampard smilte derimot ikke én eneste gang i løpet av sin pressekonferanse.

Det var heller ikke så rart. Siden 30. november har Chelsea tapt seks kamper og bare vunnet fire i Premier League.

Samtidig følte han seg snytt av VAR.

– Harry Maguire skulle hatt rødt kort, men fikk det ikke og så scoret han et mål.

OMDISKUTERT: Harry Maguires fot i skrittet til Batshayi ble omdiskutert mandag kveld, spesielt siden United-stopperen scoret senere i kampen.

– Så har vi VAR. Det ble hentet inn for at man skulle se situasjoner fra ulike vinkler, men hva er poenget hvis dommeren ikke får bruke en monitor for å se det. Så vet jeg at dette bare kunne vært min mening, men det virker som om alle er enige i denne, sa Chelsea-manageren.

– Zoumas scoring, som ble annullert av VAR, skulle også vært godkjent. Først trodde jeg også at det var en dytt, men så fikk man se at han selv ble dyttet. Det var i alle fall ikke en klar feil av dommeren.

– Frustrerende?

– Ja, og spesielt nå som VAR er til stede. Hele poenget med VAR er jo at man skal kunne se en situasjon fra flere vinkler for å ta den rette avgjørelsen.

– Har vært best hver gang

Tre tap mot United siden august var heller ikke så lett å takle.

Spesielt ikke siden Lampard mener at London-laget har vært best i alle tre kamper.

– Vi har bare scoret ett mål mot dem (red.anm: Og sluppet inn åtte), men vi var det beste laget i 60 minutter på Old Trafford i ligaåpningen. Vi var best mot dem i ligacupen og best mot dem her, sa han oppgitt.