Maguire: – En drømmestart

Etter bare to kamper uten baklengs sist sesong, vil Harry Maguire vil gjøre Old Trafford til et fort igjen. Debuten lover utvilsomt godt.

Harry Maguire leverte en strålende debut for United og ble kåret til banens beste av både united.no og Sky Sport.

Etter kampen var det en meget tilfreds midtstopper som snakket med Sky Sports.

– Dette var en strålende start for oss med tre poeng, men vi ga Chelsea for mange sjanser i 1. omgang. Etter pause ble det bedre, sier Maguire.

LØSNET OMSIDER: Etter en svak start på kampen ble det en drømmestart for United som vant 4-0 over Chelsea.

Da United slet før pause, etter en sprudlende start av gjestene fra London, var nykommerne Maguire og Aaron Wan-Bissaka akkurat så solide som United-fansen håpet på.

– Dette var første kamp og det var litt nerver. Vi ga fra oss ballen i farlige områder, men etter pause hadde vi mer ro og gir vi ballen til angriperne våre vet vi hva de kan utrette, sier Maguire. 

Nå håper stopperkjempen at United kan gjøre Old Trafford til et fort igjen.

– Vi fikk en kamp uten baklengs og det var viktig. Sist sesong var det bare to kamper uten baklengsmål her, men vi skal gjøre Old Trafford til et fort igjen. Vi tar ikke av, men det var en god start, sier Maguire.

TRYGGHETEN SELV: Aaron Wan-Bissaka leverte en strålende kamp for United.

I Sky Sports sitt studio satt José Mourinho og var åpenbart imponert over det Maguire og Wan-Bissaka leverte.

– Maguire fortjente å bli banens beste og Wan-Bissaka var solid. Lindelöf hadde også en god kamp og jeg har alltid sagt at han kan bli en veldig god spiller. Sammen med Maguire kan det bli et meget bra stopperpar, sier Mourinho.